Στα νερά του Αιγαίου η πριγκίπισσα «Emerald Princess»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτα νερά του Αιγαίου η πριγκίπισσα «Emerald Princess»Τρίτη, Αύγουστος 25, 2015 - 18:13

Η απόκοσμη ομορφιά των Μετεώρων γοήτευσε πολλούς από τους χιλιάδες τουρίστες τους οποίους αποβίβασε στον Βόλο το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Emerald Princess». Το επιβλητικό πλοίο έπιασε την Κυριακή στο θεσσαλικό λιμάνι και «πλημμύρισε» την περιοχή με περισσότερους από 3.000 επισκέπτες, αρκετοί από τους οποίους ταξίδεψαν έως την Καλαμπάκα προκειμένου να θαυμάσουν το περίφημο μοναστηριακό συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε (πρώτη φορά φέτος)

το πρωί της Κυριακής στον Βόλο μεταφέροντας συνολικά 4.429 άτομα, εκ των οποίων τα 1.170 πλήρωμα και 3.259 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς, Βρετανούς και Γερμανούς. Μέρος των τουριστών επιβιβάστηκε σε τουριστικά λεωφορεία και ταξίδεψε έως τον νομό Τρικάλων προκειμένου να δει από κοντά το συναρπαστικό βραχώδες σύμπλεγμα των Μετεώρων, ενώ αρκετοί κατευθύνθηκαν προς το Πήλιο για να ταξιδέψουν με τον «Μουτζούρη», το φημισμένο τρενάκι του βουνού των Κενταύρων. Πάντως ο κύριος όγκος των ταξιδιωτών επέλεξε να παραμείνει στον Βόλο και να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο, τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και την αγορά της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Συνεχίζοντας την κρουαζιέρα του στα νερά του Αιγαίου, το «Emerald Princess» έφτασε χθες στη Χίο, η οποία έβαλε τα δυνατά της προκειμένου να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες. Νέοι και νέες με παραδοσιακές στολές καλωσόρισαν του τουρίστες στο λιμάνι, ενώ «επιστρατεύθηκαν» όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία του νησιού για την πραγματοποίηση εκδρομών στα χωριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα