Ο «άρχοντας» με τις τρεις γυναίκες

16:33 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ «άρχοντας» με τις τρεις γυναίκεςΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 16:32

Ο 32χρονος Πόλι Χασλ έσμιξε ξανά με τη μητέρα των παιδιών του, όταν πρόσθεσε στην οικογένειά του, αλλά και στο κρεβάτι του, ακόμα δύο γυναίκες

Συστήνεται ως ο «άρχοντας των συζύγων», αφού, όπως υποστηρίζει, είδε τον γάμο του να βελτιώνεται όταν πρόσθεσε σε αυτόν ακόμα δύο γυναίκες!

Ο 32χρονος Πόλι Χάσλ, που επιμένει ότι έχει βρει τη σωστή συνταγή έγγαμου βίου, όταν χώρισε με τη Βανέσα, με την οποία ήταν μαζί από το πανεπιστήμιο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κέρδιζε πίσω τη μητέρα των παιδιών του και πως

θα ζούσε μαζί της «μέλι, γάλα» εξασφαλίζοντάς της την «παρέα» της 27χρονης Χέιζελ και της 25χρονης Λέιντι. Τώρα μοιράζονται όλοι μαζί την ίδια στέγη στο Νιου Τζέρσι, ακόμα και το ίδιο κρεβάτι.

Οι τρεις γυναίκες, μάλιστα, πάντα σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, φέρεται ότι είναι κολλητές, αφού, ακόμα και όταν δεν είναι μαζί τους ο Πόλι, προτιμούν να πηγαίνουν όλες μαζί για ψώνια ή στο γυμναστήριο, ενώ η Βανέσα και η Λέιντι, αν και δεν έχουν την υποχρέωση, βοηθούν τη Βανέσα στο μεγάλωμα των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Πόλι.

Αντί να κρύβουν αυτή την περίεργη οικογενειακή κατάσταση, έχουν φτιάξει και μπλουζάκια μέσω των οποίων τη διαφημίζουν, με logos όπως «Αδερφές σύζυγοι» και «Pauliegamy» (λογοπαίγνιο του ονόματος του Πόλι και της λέξης «πολυγαμία»). «Κάθε ημέρα είναι σαν ένα φανταστικό πιτζάμα πάρτι με τον σύζυγό μου και τις αγαπημένες μου φίλες. Είναι μια περιπέτεια» σχολιάζει η Βανέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα