Νύφη «ντύθηκε» ληστής και τραυμάτισε την πεθερά της

15:35 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝύφη «ντύθηκε» ληστής και τραυμάτισε την πεθερά τηςΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 15:33

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 81χρονη γυναίκα τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι της ύστερα από επίθεση κουκουλοφόρου. Το σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι για την επίθεση κατηγορείται η 35χρονη νύφη της ηλικιωμένης, που φέρεται ότι ντύθηκε... ληστής για να βιαιοπραγήσει σε βάρος της πεθεράς της!

Την περίεργη υπόθεση φέρνει στο «φως» η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» της Μαγνησίας, σύμφωνα με την οποία η 81χρονη γυναίκα διακομίστηκε στο κέντρο Υγείας για την

παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς έφερε στο πρόσωπο τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν την προανάκριση συνέλαβαν, ύστερα από καταγγελία, την 35χρονη σύζυγο του γιου της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 81χρονη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της όταν η 35χρονη νύφη της και μητέρα δύο παιδιών την προσέγγισε από πίσω της, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι. Η 35χρονη φέρεται ότι έσπρωξε την ηλικιωμένη, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει την ισορροπία της, να πέσει με δύναμη στο πάτωμα και να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Εκλιπαρούσε για βοήθεια

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τη γειτονιά, καθώς η ηλικιωμένη φέρεται ότι εκλιπαρούσε για βοήθεια. Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού συνέλαβαν την 35χρονη μετά την καταγγελία του περιστατικού και πήραν καταθέσεις. Η φερόμενη ως δράστις οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, στη δίκη που θα γίνει στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, νύφη και πεθερά φέρεται ότι τσακώνονται συχνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα