ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • «Θύελλα» για τον άνδρα της Βίκυς Καγιά

15:06 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
COVER STORY«Ούτε υπάλληλος των 500 € δεν έχει τόσο άγχος για τα οικονομικά»ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • «Θύελλα» για τον άνδρα της Βίκυς ΚαγιάΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 15:05

Το «σπίρτο» που άναψε ξανά τη μέχρι πρότινος σβησμένη «φωτιά» ανάμεσα στον Ηλία Κρασσά και στην πρώην σύζυγό του Λίλα Μπάρλα φαίνεται ότι αποτελεί ο κοσμικός βίος του 40χρονου Mr Fresh με τη Βίκυ Καγιά! Αν και η θύελλα των δικαστικών μαχών μεταξύ των πρώην συζύγων έδειχνε να έχει κοπάσει το τελευταίο διάστημα και τίποτα δεν προμήνυε την εκ νέου συνάντησή τους στα έδρανα των δικαστηρίων,

αυτό έγινε την περασμένη Παρασκευή.

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στην πρώην Σχολή Ευελπίδων συνοδεία μαρτύρων και δικηγόρων, καθώς η Λίλα Μπάρλα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πατέρα των δύο παιδιών της με αντικείμενο τη διατροφή και τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου. «Δεν έχουμε καταλάβει τι ποσό ζητάει η κυρία Μπάρλα! Ζητάει και μια Μερσεντές! Εδώ κινδυνεύει πλέον η διατροφή της νέας του οικογένειας, που είναι και ο πυρήνας του συνόλου της οικογένειάς του. Μιλάμε για οικονομική εξόντωση του Ηλία Κρασσά. Η πρώην σύζυγός του δεν μπορεί να δεχτεί τη νέα οικογένεια και χρησιμοποιεί τα παιδιά για τον σκοπό αυτό» είπε πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο συνήγορος του Ηλία Κρασσά.

Η πλευρά του συζύγου της Βίκυς Καγιά ζήτησε να απορριφθεί η αίτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα, αφού προκύπτει ότι ο Mr Fresh καταβάλλει ένα μεγάλο ποσό μηνιαίως.

Συμφωνητικό

«Υπάρχει συμφωνητικό που έχει υπογραφεί από τα δύο μέρη και η αιτούσα έχει παραδεχτεί ότι τα ποσά που καταβάλλονται υπερβαίνουν τις ανάγκες των παιδιών και δίνονται από καλή πρόθεσή του» συνέχισε ο δικηγόρος. Σε απάντηση των όσων ακούστηκαν ο συνήγορος της Λίλας Μπάρλα επιχείρησε να ρίξει τους τόνους: «Επειδή όσα ακούστηκαν ρίχνουν κηροζίνη στη φωτιά και όλα πρέπει να γίνονται προς το συμφέρον των τέκνων, προτείνω να διακόψουμε για 10 λεπτά και να συζητηθεί έξω το ύψος της διατροφής. Η πελάτισσά μου είναι διατεθειμένη να παραιτηθεί από την προσωπική της διατροφή και να εργαστεί, εφόσον ο πρώην σύζυγος πληρώνει γυναίκα για να κρατάει τα παιδιά, όπως κάνει στον δεύτερο γάμο του. Η κυρία Μπάρλα είχε σταματήσει να εργάζεται μετά από δική του προτροπή και τώρα έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της».

Η πρόταση για εξεύρεση εξωδικαστικής λύσης δεν εισακούστηκε και στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η αδελφή της Λίλας Μπάρλα: «Οταν εγώ βγαίνω για ένα φαγητό μετά τη δουλειά, ο κ. Κρασσάς μπορεί να πίνει δίπλα τέσσερις σαμπάνιες. Τα παιδιά έχουν ανάγκες. Είχε συμφωνηθεί μείωση της διατροφής στα 1.600 ευρώ, τα οποία έδινε πράγματι ο πρώην γαμπρός μου και στη συνέχεια ζήτησε να μειωθεί η διατροφή στα 1.000 ευρώ επειδή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, όπως είπε». Στη συνέχεια η μάρτυρας υποστήριξε: «Αυτό δεν το δέχτηκε η αδελφή μου, η οποία παραιτήθηκε από τη δουλειά της τότε λόγω ωραρίου και προκειμένου να φροντίζει τα παιδιά της. Ο Κρασσάς καλύπτει βέβαια και τα υπόλοιπα έξοδα, όπως αυτά του σχολείου. Τα παιδιά πάνε σε πολύ γνωστό σχολείο, έπειτα από δική του απαίτηση και συμφωνώ κι εγώ πως πρόκειται για εξαιρετικό σχολείο. Ομως με τα 1.000 ευρώ τα παιδιά φέτος δεν κάνουν αγγλικά και η μικρή δεν γράφτηκε στο μπαλέτο γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα».

Στην κατάθεσή της τόνισε πως όχι μόνο δεν έχουν μειωθεί οι δουλειές του Ηλία Κρασσά, αντιθέτως άνοιξαν δύο νέα καταστήματα Fresh το τελευταίο διάστημα, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή με τη νέα του οικογένεια: «Πριν χωρίσουν χαλούσαν περίπου 2.000 ευρώ για τα παιδιά. Γι' αυτό τα 1.600 θεωρήσαμε πως ήταν καλά. Τα παιδιά πρέπει να ζουν όπως ζούσαν και πριν από το διαζύγιο. Τώρα λέει πως δεν μπορεί να πληρώνει μαθήματα αγγλικών, αλλά τα Σαββατοκύριακα κάνουν μάθημα τα παιδιά στο σπίτι του. Εκεί είναι και τα ποδήλατά τους, ενώ στο σπίτι τους δεν έχουν. Κάνουν άλλη ζωή με τον κ. Κρασσά και άλλη με τη μητέρα τους. Ο ίδιος έχει μια Πόρσε Καρέρα, έχει σκάφος, πάνε ταξίδια με ιδιωτικά μέσα. Πολλά πράγματα είναι επικίνδυνα για τα παιδιά. Η ιατροφαρμακευτική κάλυψη που τους παρείχε έχει λήξει».

«Ούτε υπάλληλος των 500 € δεν έχει τόσο άγχος για τα οικονομικά»

Τον Ηλία Κρασσά υποστήριξε στο δικαστήριο μια συνέταιρός του στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Fresh, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει ότι η οικονομική κατάστασή του δεν είναι όπως μπορεί να φαίνεται στα περιοδικά:

«Οι δουλειές έχουν πέσει, έχουν μειωθεί, δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα. Ο Ηλίας με τη νέα του οικογένεια μένει σε σπίτι με πολύ χαμηλότερο ενοίκιο από εκείνο που έχει εξασφαλίσει για τα παιδιά του. Το σκάφος είναι ένα φουσκωτό, το οποίο, απ' ό,τι γνωρίζω, ήταν το δώρο γάμου που του έκανε η σημερινή του σύζυγος Βίκυ Καγιά. Ο άνθρωπος παίρνει 5.000 ευρώ με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, η οποία δεν είναι δική του, αλλά είναι ανώνυμη εταιρία».

Και συνέχισε: «Ως προς το ζήτημα της γυναίκας που κρατάει τα παιδιά, η κυρία Καγιά είναι μοντέλο με διεθνή παρουσία και αυξημένες υποχρεώσεις, οπότε έχει φορτωμένο πρόγραμμα».

Η ίδια περιέγραψε στη συνέχεια την αγωνία του επιχειρηματία για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του: «Το άγχος του Ηλία είναι απερίγραπτο. Αφού είναι το μεταξύ μας αστείο στο μαγαζί! Λέμε πως ούτε υπάλληλος των 500 ευρώ δεν έχει τόσο άγχος να τα καταφέρει οικονομικά κάθε μήνα»!

Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ

Η κόντρα του πρώην ζευγαριού έμοιαζε να έχει σταματήσει, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο επρόκειτο να εκδικαστούν δύο υποθέσεις που εκκρεμούσαν από το καλοκαίρι του 2014. Τότε το ζευγάρι τα είχε βρει με εξωδικαστικό συμβιβασμό ως προς τη διατροφή των παιδιών, αλλά οι νομικές διαδικασίες είχαν ήδη κινηθεί.

Ο Ηλίας Κρασσάς είχε βρεθεί κατηγορούμενος σε δύο διαφορετικές δίκες την ίδια ημέρα. Στη μία υπόθεση έπρεπε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και στη δεύτερη την παραβίαση υποχρέωσης διατροφής κατά συρροή. Λόγω της αποχής των δικηγόρων και οι δύο υποθέσεις πήραν αναβολή για τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Αντιθέτως παρούσα ήταν η Λίλα Μπάρλα, η οποία στην υπόθεση της διατροφής είχε ζητήσει να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή, τονίζοντας τότε πως, αν και το ζήτημα έχει επιλυθεί εξωδικαστικά, ήθελε να είναι καλυμμένη σε περίπτωση που έως τον Σεπτέμβριο που δικάζεται η υπόθεση δημιουργηθούν εκ νέου προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα