Μυστική βάφτιση για το γιο της Ρουμελιωτη και του Χαραγκιώνη

16:08 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜυστική βάφτιση για το γιο της Ρουμελιωτη και του ΧαραγκιώνηΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 16:07

Με σεμνότητα -και χωρίς να πάρει είδηση κανείς- βάφτισαν τον γιο τους ζητώντας από τους προσκεκλημένους να κάνουν μια φιλανθρωπική χειρονομία και αντί για δώρο να προσφέρουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η γνωστή ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Νικηφόρος Χαραγκιώνης με μεγάλη διακριτικότητα τέλεσαν το μυστήριο πριν από περίπου έναν μήνα, στις 26

Ιουνίου, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Μάλιστα η βάπτιση -που αρχικά η ηθοποιός σκεφτόταν να την κάνει σε ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα- έλαβε χώρα στην ίδια εκκλησία όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου: τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απέναντι από το Ηρώδειο. Ο νεοφώτιστος πήρε τα ονόματα Δημήτρης και Βασίλης (το δεύτερο όνομα δόθηκε προς τιμήν της μητέρας της ηθοποιού που λεγόταν Βασιλική και έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα το 2012 εξαιτίας ενός δυστυχήματος στο εξοχικό της οικογένειας).

Νονός ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Καραμπέτσης, ο οποίος είναι φίλος του ζευγαριού και κουμπάρος στον γάμο τους. Οπως μάθαμε, ο χαριτωμένος μπόμπιρας όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά έδειχνε χαρούμενος και γελαστός σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα