Σε «rent a car» o γιος της Βάνου

14:48 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ κρίση ανάγκασε τον γιο της Τζένης Βάνου να παρατήσει το μικρόφωνοΣε «rent a car» o γιος της ΒάνουΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 14:46

Ο Μιχάλης Ρηγόπουλος άφησε το μικρόφωνο και εργάζεται σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Σαντορίνη για να ζήσει την οικογένειά του

Η κρίση ανάγκασε τον γιο της Τζένης Βάνου να παρατήσει το μικρόφωνο και να βρεθεί στη Σαντορίνη, προκειμένου να εργαστεί σε γνωστή εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Μιχάλης Ρηγόπουλος -ο οποίος ασχολείται με το τραγούδι, ακολουθώντας τα χνάρια της

μητέρας του- ανοίγει την καρδιά του στην «Espresso» και δηλώνει ότι αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα για να ζήσει την οικογένειά του.
Εδώ και μερικούς μήνες, ο Μιχάλης βρίσκεται στην Οία και νοικιάζει οχήματα σε Ελληνες και ξένους τουρίστες οι οποίοι επισκέπτονται το νησί.

«Οπως είναι γνωστό, με την οικονομική κρίση οι δουλειές στον καλλιτεχνικό χώρο μειώνονται, κι εγώ από τότε που έγινα πατέρας δύο παιδιών δεν μπορούσα να είμαι μόνο τραγουδιστής, εφόσον δεν έβγαζα τα προς το ζην. Ετσι, στο παρελθόν -παράλληλα με το τραγούδι- δούλεψα κάποια φεγγάρια ως ασφαλιστής, και τώρα που κι αυτό το επάγγελμα περνά κρίση αναζήτησα μια νέα δουλειά για να τα βγάλω πέρα.

Σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων είχα εργαστεί και πριν από 15 χρόνια, αλλά σε γραφείο στην Αθήνα» μας λέει και δεν κρύβει ότι του λείπει η οικογένειά του. «Πριν από λίγο καιρό, η σύζυγος μου, η οποία εργάζεται σε φούρνο στην Αθήνα, πήρε οκτώ ημέρες άδεια από τη δουλειά της κι έτσι ταξίδεψε με τα παιδιά στο νησί για να περάσουμε μερικές ημέρες μαζί. Περιμένω πώς και πώς τον Νοέμβριο, που λήγει το εξάμηνο συμβόλαιο με την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, για να επιστρέψω κοντά τους. Πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου εδώ» καταλήγει.

Ο Μιχάλης Ρηγόπουλος και η γυναίκα του Νεβίνα έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια: τον οκτάχρονο Μιχάλη και τη χαριτωμένη μπέμπα τους, η οποία γεννήθηκε πριν από 17 μήνες και όταν βαφτιστεί θα πάρει το όνομα Ευγενία, το οποίο είχε και η διάσημη γιαγιά της.

Εμφανίσεις

Να πούμε ακόμη ότι στη Σαντορίνη βρίσκεται και η αδελφή του Μιχάλη, η Αθηνά Ρηγοπούλου, η οποία διδάσκει αγγλικά και παράλληλα ασχολείται κι εκείνη με το τραγούδι. Μάλιστα, η Αθηνά κάνει κάποιες εμφανίσεις σε τοπικά νυχτερινά μαγαζιά και, όπως μας είπε ο αδελφός της, υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί στο νησί (και συγκεκριμένα στο πανέμορφο και διατηρητέο χωριό Πύργος, που ήταν η παλιά πρωτεύουσα) μια συναυλία στη μνήμη της Τζένης Βάνου, στην οποία θα εμφανιστούν και τα δύο παιδιά της και θα τραγουδήσουν αγαπημένα κομμάτια από το ρεπερτόριο της μητέρας τους.

Στην τελική ευθεία για το μιούζικαλ

Οπως έγραψε πέρυσι η «Espresso», τα παιδιά της Τζένης Βάνου έχουν συζητήσει με τη Φωτεινή Δάρρα για να ενσαρκώσει τη μητέρα τους σε μια παράσταση-μιούζικαλ. Μάλιστα, οι δύο κληρονόμοι της ιέρειας του ερωτικού τραγουδιού μάς είχαν αναφέρει ότι το έργο το έχει γράψει ο Αγγελος Πυριόχος, θα το σκηνοθετήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός και θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ωστόσο, στην επικοινωνία που είχαμε τώρα με τον Μιχάλη Ρηγόπουλο μάθαμε ότι γίνονται διάφορες συζητήσεις για να ανέβει το μιούζικαλ στο Παλλάς, ενώ ακούγονται κι άλλα ονόματα για τη σκηνοθεσία, όπως αυτό του Γιώργου Κιμούλη. Ομως, η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με κανέναν από τους συντελεστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα