Τα φλας στον Βουτσά junior

SHOWBIZΤα φλας στον Βουτσά juniorΤετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 11:45

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι βγήκε από το μαιευτήριο με τον Φοίβο αγκαλιά, ενώ ο ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει ακόμα ένα παιδί!

Πανευτυχείς βγήκαν από το μαιευτήριο χθες το μεσημέρι ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μαζί με τον νεογέννητο γιο τους Φοίβο.

Ο 84χρονος ηθοποιός, ενθουσιασμένος, χαμογελαστός και με λουκ teenager, φορώντας μπλε σκούρα βερμούδα, πέδιλα crocks και ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, συνόδεψε τη σύζυγό του στην έξοδο του μαιευτηρίου

κρατώντας τη με τρυφερότητα από τους ώμους.

«Ζούμε ακόμα μία όμορφη μέρα της ζωής μας. Παίρνουμε τον Φοίβο μας και πάμε σπίτι» δήλωσε η ευτυχισμένη μανούλα, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μόλις τεσσάρων ημερών Βουτσά junior που κοιμόταν γαλήνια. Το ζευγάρι προτίμησε να μην κρύψει τον μικρό σε πορτ μπεμπέ ή σε μάρσιπο, όπως συνηθίζουν οι celebrities της εγχώριας showbiz. Το αντίθετο.

Επιθυμούσαν να εμφανίσουν τον γιόκα τους στον κόσμο και να μοιραστούν τη χαρά τους, γι' αυτό και επέτρεψαν σε φωτογράφους και κάμερες να ζουμάρουν πάνω του. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ευτυχία είναι αυτή που έφερε ο Φοίβος στη ζωή μας. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευτυχία, είναι χαρά, αλλάζει η ζωή του ανθρώπου» είπε με χαμόγελο ο Κώστας Βουτσάς, που έγινε για τέταρτη φορά χαζομπαμπάς και υποδέχτηκε τον διάδοχο ύστερα από τρεις κόρες!

Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει και δεύτερο παιδί με την τέταρτη κατά σειρά σύζυγό του, την 36χρονη ηθοποιό που του άλλαξε τη ζωή! «Οταν φέρεις στον κόσμο ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσεις για είκοσι χρόνια. Εγώ σκέφτομαι να κάνω ακόμα ένα, για να πάρω 40 χρόνια ζωής» είπε με χιούμορ στις τηλεοπτικές κάμερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα