Μυστηριώδη αεροπλάνα χωρίς διακριτικά στην Περιοχή 51 στη Νεβάδα

ΚΟΣΜΟΣΜυστηριώδη αεροπλάνα χωρίς διακριτικά στην Περιοχή 51 στη ΝεβάδαΠέμπτη, Αύγουστος 18, 2016 - 15:19

Τροφή στις θεωρίες συνωμοσίας για την περίφημη Περιοχή 51 δίνουν τα μυστηριώδη αεροπλάνα χωρίς διακριτικά που τη συνδέουν με αεροδρόμιο στο Λας Βέγκας.

Κάποιοι πιστεύουν ότι η πλέον μυστική στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Νεβάδα συνδέεται με εξωγήινους, ενώ άλλοι ότι εκεί δοκιμάζονται οι πιο εξελιγμένες

και απόρρητες τεχνολογίες του αμερικανικού στρατού.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τον ρόλο των μυστηριωδών πολιτικών αεροπλάνων που σταθμεύουν σε ιδιωτικό τερματικό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακ Κάραν του Λας Βέγκας.

Χωρίς σήμα εταιρίας

Είναι λευκού χρώματος, με μια κόκκινη λωρίδα στο πλευρό, ωστόσο δεν φέρουν το σήμα κάποιας εταιρίας ούτε άλλα διακριτικά. Οι απλοί πολίτες δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για να επιβιβαστούν σε αυτά, ενώ όσοι τα χρησιμοποιούν υπογράφουν συμβόλαιο εμπιστευτικότητας, με το οποίο δεσμεύονται να κρατήσουν μυστικά τον προορισμό τους, αλλά και το επάγγελμά τους.

Ο λόγος τόσης μυστικότητας είναι, σύμφωνα με την «Daily Mail», ότι τα αεροπλάνα εξυπηρετούν την Περιοχή 51. Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, βρίσκονται υπό τον έλεγχο της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, η οποία χρησιμοποιεί την κωδική ονομασία «Χρυσή Ακτή», όταν αναφέρεται στο ιδιωτικό τερματικό του αεροδρομίου στο Λας Βέγκας. Εν ώρα πτήσης, όταν τα αεροπλάνα επικοινωνούν με την πολιτική αεροπορία, χρησιμοποιούν ως όνομα εταιρίας το «Janet Airlines», ενώ κατά την προσγείωση η ονομασία αλλάζει σε «Bones».

Keywords
Τυχαία Θέματα