Καταγγελία από τον Πολάκη για απειλητικά μηνύματα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαταγγελία από τον Πολάκη για απειλητικά μηνύματαΠέμπτη, Αύγουστος 18, 2016 - 14:38

Με οργισμένη ανάρτησή του στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταγγέλλει ότι η σύζυγός του και ο πατέρας της δέχονται απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα! Ο Χανιώτης πολιτικός, μάλιστα, αν και δεν είναι γνωστό εάν έχει απευθυνθεί στις διωκτικές Αρχές, αποκάλυψε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου από τον οποίο, όπως υποστηρίζει, εκτοξεύονται οι απειλές. «Κρύψου, σε ψάχνω» προειδοποιεί τον άγνωστο δράστη!

Σύμφωνα

με τον υπουργό, η γυναίκα του δέχεται μηνύματα από συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου, τα οποία απευθύνονται στον ίδιο. Οπως ισχυρίζεται, ο άγνωστος αποστολέας απειλεί τον αναπληρωτή υπουργό και τον καλεί να «αλλάξει μυαλά, αλλιώς θα σου τα αλλάξουμε εμείς».

Και ο πεθερός του

Προσθέτει, επίσης, ότι απειλητικά τηλεφωνήματα δέχεται και ο 88χρονος πεθερός του.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης δεν διευκρινίζει αν έχει ζητήσει τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί αυτός που κρύβεται πίσω από τον συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου. Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει: «Φασιστοειδές θρασύδειλο λαμόγιο (...) να ξέρεις δυο πράγματα 1) τυφλοπόντικες δεν φοβήθηκα ποτέ μου και 2) Κρύψου, γιατί δεν σε περιμένω. Σε ψάχνω».

Οπως υποστηρίζει ο κ. Πολάκης, ο άγνωστος έχει στείλει μήνυμα: «Αλλαξε μυαλά και δούλεψε σωστά, αλλιώς θα σου τα αλλάξουμε εμείς. Δεύτερη προειδοποίηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα