Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Μίνα Αρναούτη!

SHOWBIZΣε κακή ψυχολογική κατάσταση η Μίνα Αρναούτη! Πέμπτη, Αύγουστος 18, 2016 - 14:40

Στο πατρικό της σπίτι στη Λέσβο παραμένει μετά το εξιτήριό της από το Νοσοκομείο ΚΑΤ η Μίνα Αρναούτη (φωτό) και, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στη σελίδα της στο facebook, η 30χρονη συνεχίζει να δίνει αγώνα ώστε να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα υγείας που της προκάλεσε ο τραυματισμός της στο τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης.

Η ίδια δεν κρύβει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Χθες η Μίνα Αρναούτη ανάρτησε στο facebook φωτογραφία από δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνοδευόμενη από το σχόλιο «πέρασα και από δω μια βόλτα», ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε την ανάρτηση με τη λέξη «φοβάμαι». Τα λόγια αυτά προκάλεσαν τις αντιδράσεις των διαδικτυακών φίλων της, που την ενθάρρυναν γράφοντάς της «μη φοβάσαι τίποτα και κανέναν» και «θα ξεπεράσεις κι αυτό το εμπόδιο».

Την περασμένη Κυριακή είχε προηγηθεί μια άλλη ανάρτηση, όπου η 30χρονη έδινε το στίγμα της ψυχολογικής κατάστασής της με στίχους από ένα ποίημα: «Να κλάψω πολύ. Με λυγμούς. Με κραυγές. Για όλα... Να γείρω στον ώμο κάποιου και ν' ακούσω τη φωνή του να μου πει ψιθυριστά: "Μην κλαις". Μόνο αυτό. Τίποτ' άλλο. Μην κλαις. Μόνο αυτό...»

Keywords
Τυχαία Θέματα