Εξάρθρωση σπείρας με αδυναμία στα τζετ σκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕξάρθρωση σπείρας με αδυναμία στα τζετ σκιΠέμπτη, Αύγουστος 18, 2016 - 14:26

Τη σπείρα που κρύβεται πίσω από τις αλλεπάλληλες κλοπές πανάκριβων τζετ σκι, οι οποίες είχαν σημειωθεί τις τελευταίες μέρες στη Χαλκιδική, κατάφερε να ξεσκεπάσει η Αστυνομία. Δύο νεαροί, από τους οποίους μάλιστα ο ένας ασχολούνταν με το εμπόριο θαλάσσιων σκαφών, είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο στους ιδιοκτήτες, αφού μέσα σε λίγες μέρες είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν τέσσερα σκάφη.

Η Ασφάλεια Μουδανιών κινήθηκε συντονισμένα και κατάφερε να εντοπίσει τον 28χρονο και τον 37χρονο, οι οποίοι κινούνταν κυρίως στο

πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και «σήκωναν» τζετ σκι, τα οποία στη συνέχεια μεταπουλούσαν! Στις 31 Ιουλίου έκλεψαν από επιχείρηση στη Χανιώτη ένα τζετ σκι, το οποίο πούλησαν σε 47χρονο στην Αττική. Το βράδυ της 11ης Αυγούστου ο 37χρονος άρπαξε ακόμα ένα θαλάσσιο σκάφος από αποθήκη εξοχικού στο Πευκοχώρι και το μετέφερε σε δικό του «κρησφύγετο» στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο άνδρες χτυπούσαν πάντα βράδυ, φόρτωναν τα σκάφη σε τρέιλερ και εξαφανίζονταν.

Τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου θύμα της ίδιας σπείρας έπεσε ένας Ρώσος, από τον οποίο πήραν δύο σκάφη! Με ένα από αυτά στο τρέιλερ έπιασαν τον 37χρονο να κινείται στη Χαλκιδική και ξετυλίχθηκε το κουβάρι των κλοπών.
Ολα τα σκάφη βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δύο συλληφθέντες είχαν και άλλες κλοπές στο «βιογραφικό» τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα