Η Τζούλια Αλαξανδράτου τα έβαψε μαύρα για να σβήσει το ροζ παρελθόν!

SHOWBIZΗ Τζούλια Αλαξανδράτου τα έβαψε μαύρα για να σβήσει το ροζ παρελθόν!Δευτέρα, Δεκέμβριος 15, 2014 - 18:01

ΑΛΛΑΞΕ χρώμα στο μαλλί επιχειρώντας έτσι να... διαγράψει μια και καλή την «αμαρτωλή» εικόνα του παρελθόντος της. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πάλαι ποτέ «εθνική μας πορνοστάρ», δεν είναι πλέον ξανθιά. Εχοντας συμπληρώσει ενάμιση χρόνο παντρεμένη με τον ελληνικής καταγωγής Αυστριακό επιχειρηματία Κρίστιαν Καρπόζηλο, έκρινε και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Τα αποκαλυπτήρια της καινούργιας, μελαχρινής κουπ της έγιναν μέσα από τα social media, όπου η Τζούλια φροντίζει κατά διαστήματα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της εικόνες από τη νέα τάξη πραγμάτων στη ζωή της. Διότι μπορεί η ίδια να έχει αποφασίσει να κρατάει πλέον την προσωπική ζωή της μακριά από τα φλας, ωστόσο η δημοσιότητα είναι γλυκιά και πάντοτε της άρεσε. Η φωτογραφία της μελαχρινής και κομματάκι συντηρητικής Τζούλιας Αλεξανδράτου κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα 24ωρα.

Οσο για τις απόψεις σχετικά με το νέο look της; Διίστανται. Κάποιοι από τους fans της λένε πως το μαύρο μαλλί την κάνει πιο αριστοκρατική και ταιριάζει απόλυτα στο νέο lifestyle που έχει υιοθετήσει, ενώ άλλοι δηλώνουν ελαφρώς απογοητευμένοι από την εν λόγω αλλαγή, αφού -όπως τονίζουν σε σχόλιά τους- η Τζούλια πέρασε στην ιστορία της ελληνικής showbiz ως ξανθιά κι έτσι έπρεπε να παραμείνει. Ο γάμος της Τζούλιας με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο έγινε στα μέσα του 2013 και ανακοινώθηκε επίσης από τα social media. Το ζευγάρι φροντίζει συχνά να δίνει στη δημοσιότητα και στιγμιότυπα από διακοπές του σε πολυτελή resorts ανά την υφήλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα