Ο... ιπτάμενος Αστερόκοσμος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ... ιπτάμενος ΑστερόκοσμοςΔευτέρα, Δεκέμβριος 15, 2014 - 17:55

Το σύνθημα δόθηκε με τη φράση «δέντρο άναψε», ο ουρανός έλαμψε από δεκάδες πολύχρωμα, ιπτάμενα φαναράκια, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αστερόκοσμου φωτίστηκε και η Θεσσαλονίκη μπήκε και τυπικά σε γιορτινούς ρυθμούς! Μπροστά από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης βρίσκεται

το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο των Βαλκανίων. Ο Αστερόκοσμος άνοιξε τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους, ενώ στα εγκαίνια που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου ο χορός και το ατελείωτο κέφι είχαν τον πρώτο λόγο. Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν από νωρίς τον Αστερόκοσμο, το καρουζέλ δεν σταμάτησε στιγμή να γυρνά, στα διαδραστικά εργαστήρια ακούγονταν χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών, στα υπαίθρια μηχανοκίνητα παιχνίδια και στα παγοδρόμια επικρατούσε το αδιαχώρητο και το Παγωμένο Δάσος προσέλκυσε με το μυστήριό του όσους ήθελαν να το εξερευνήσουν.


Το πέτρινο χωριό του Αϊ-Βασίλη, το εργοστάσιο παιχνιδιών, το χωριό από ζαχαρόπαστα, τα παραμυθένια εργαστήρια, το μεγαλύτερο λούνα παρκ, τα δύο παγοδρόμια επιφάνειας 600 τετραγωνικών μέτρων και τα καθημερινά θεατρικά, ακροβατικά και μουσικά δρώμενα είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά αξιοθέατα του φετινού Αστερόκοσμου. Μαζί φόρεσε τα γιορτινά του και το εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας, που φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Αστερόκοσμος θα παραμείνει ανοιχτός έως τις 7 Ιανουαρίου, ενώ -όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΕΘ - Helexpo Τάσος Τζήκας- «το εορταστικό πάρκο γίνεται πλέον μια βαλκανική ατραξιόν για τη Θεσσαλονίκη, την οποία από εδώ και πέρα θα τη θυμόμαστε όχι μόνο τον Σεπτέμβριο για τη ΔΕΘ, αλλά και τον Δεκέμβριο για τον Αστερόκοσμο». Η γενική είσοδος κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλο το θεματικό πάρκο και απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα