Ευτυχισμένοι μαζί

SHOWBIZΕυτυχισμένοι μαζίΔευτέρα, Δεκέμβριος 15, 2014 - 16:44

Οταν ανακοινώθηκε ότι στην παράσταση «Μαγειρεύοντας με τον Ελβις» θα πρωταγωνιστήσει η Ιωάννα Πηλιχού με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, πολλοί θεώρησαν ότι ίσως ήρθε η ώρα το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι να προχωρήσει τη σχέση του και εκτός μικρής οθόνης. Και αυτό διότι όταν οι δύο νέοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν στην πετυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», στους ρόλους της Εύας και του Μάρκου, τα τηλεοπτικά παιδιά δηλαδή της Κατερίνας Λέχου και του Γιάννη Μπέζου αντίστοιχα, που παράκουσαν

τις εντολές των γονιών τους κι έγιναν ζευγάρι, κάποιοι περίμεναν πως αυτό το σενάριο θα μεταφερθεί και στην πραγματικότητα.


Η αλήθεια είναι όμως πως αυτή την περίοδο η Ιωάννα δεν είναι μόνη, αφού μετά τον χωρισμό της από τον επίσης ηθοποιό Σαράντο Γεωγλερή (πριν από περίπου ενάμιση χρόνο) έκανε νέα σχέση, όχι όμως με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας που ανεβαίνει στο θέατρο Σταθμός είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με τον Μάκη Τσούφη, ωστόσο οι δυο τους είναι τόσο χαμηλών τόνων, που έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τη δημοσιότητα. Ο Μάκης, ο οποίος ασχολείται με τη σκηνοθεσία και το μοντάζ, ήταν παρών στην πρεμιέρα της Ιωάννας, ωστόσο κάθισε όχι σε κάποια από τις θέσεις της πρώτης σειράς, αλλά στο πίσω μέρος της πλατείας, μαζί με τον σκηνοθέτη του έργου Βασίλη Μυριανθόπουλο.


Μάλιστα, αρχικά του πρότειναν να καθίσει μαζί με τη μητέρα της αγαπημένης του, όμως εκείνος αρνήθηκε ευγενικά και κατευθύνθηκε προς τις πίσω θέσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάκης συνόδευε την Ιωάννα στις πρόβες, τις οποίες παρακολουθούσε διακριτικά, καθώς διατηρεί φιλία με τον Μυριανθόπουλο και λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς του. Πάντως το ζευγάρι έκανε μια τύπου επίσημη κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της «Μελωδίας της ευτυχίας» στο θέατρο Παλλάς, την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι δυο τους δεν φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ελισάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα