Η σκλάβα του σεξ απειλεί το Μπάκιγχαμ

16:14 5/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΒασιλικά όργια με ανήλικεςΗ σκλάβα του σεξ απειλεί το ΜπάκιγχαμΔευτέρα, Ιανουάριος 5, 2015 - 16:08

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έσπευσαν ακόμα μία φορά να διαψεύσουν οποιαδήποτε σχέση του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Αντριου, με τη γυναίκα που καταγγέλλει ότι την ανάγκασαν να γίνει σκλάβα του σεξ για εκείνον ενώ ήταν ακόμα ανήλικη. Η διάψευση αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η έρευνα που γίνεται στις ΗΠΑ δεν τον «αγγίζει» θα μπορούσε να βάλει τέρμα στην υπόθεση, αν δεν υπήρχε ο «εφιάλτης» της εικόνας.

Κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα των καταγγελιών της «Τζέιν Ντο 3», όπως ταυτοποιείται στην έρευνα η γυναίκα, η οποία -κατά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης- ονομάζεται Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Υπάρχει όμως μια τέτοια πιθανότητα, και αυτό προκαλεί κρύο ιδρώτα στον πρίγκιπα και τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Τα πάρτι

Οπως έγραψε η εφημερίδα «Mirror», ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση των πάρτι οργίων, Τζέφρι Επστάιν, συνήθιζε να καταγράφει όσα συνέβαιναν με κρυφές κάμερες. Ο 61χρονος στενός φίλος του πρίγκιπα, για τον οποίο ο Αντριου έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη, δεν είναι άλλωστε «καλό παιδί». Τα στοιχεία της δικογραφίας που έστειλαν στη φυλακή τον Επστάιν την περασμένη δεκαετία αναφέρουν ότι τοποθετούσε κάμερες στα δωμάτια των καλεσμένων του. Και αυτό μπορεί να σημαίνει πως ο πρίγκιπας έχει «πρωταγωνιστήσει» σε sex video χωρίς να το γνωρίζει.
Οσο για την 30χρονη γυναίκα, η οποία εδώ και σχεδόν τρία χρόνια προσπαθεί να εμπλέξει μεγάλα ονόματα στην υπόθεση, υποστηρίζει πως την ανάγκασαν να γίνει σκλάβα του σεξ για τον Αντριου στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο ιδιόκτητο νησί του Επστάιν, στις Παρθένες Νήσους. Ολα αυτά έγιναν πριν από 13 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Στην περίπτωση του νησιού, η Ρόμπερτς υποστηρίζει πως στο όργιο μετείχαν κι άλλες ανήλικες. Εικόνες ανήλικων κοριτσιών τις οποίες έσπρωχνε στην πορνεία ο Επστάιν τον οδήγησαν στη φυλακή για 18 μήνες, το 2008. Οι περισσότερες φωτογραφίες ήταν από το ιδιόκτητο νησί του, το οποίο ο -55χρονος σε λίγες εβδομάδες- πρίγκιπας Αντριου επισκεπτόταν τακτικά, αλλά και από τη βίλα του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.
Το πρώτο ερωτικό ραντεβού με τον πρίγκιπα έγινε το 2001, στο σπίτι της τότε αγαπημένης του Τσισλέιν Μάξγουελ, κόρης του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρόμπερτ Μάξγουελ, στο Λονδίνο. Οπως υποστηρίζει η 39χρονη σήμερα κοπέλα, είπε τα πάντα στον Επστάιν, ώστε εκείνος να μπορεί να εκβιάσει τον πρίγκιπα, αν χρειαστεί. Τέλος, υποστηρίζει ότι ο Επστάιν την έδωσε σε πολλούς Αμερικανούς πολιτικούς και επιχειρηματίες, σε προέδρους ξένων χωρών, σε διεθνώς γνωστό πρωθυπουργό, αλλά και σε άλλους ηγέτες. Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο στενός φίλος του πρίγκιπα αγαπούσε να παίρνει μάτι.

Ο «δάσκαλος» Επστάιν και τα πάθη του
Μεγαλωμένος σε μια σκληρή γειτονιά του Μπρούκλιν, ο Τζέφρι Επστάιν θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα το «αμερικανικό όνειρο», επέλεξε όμως να γίνει έρμαιο των παθών του. Δίδασκε μαθηματικά σε ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν όταν ο πατέρας μαθητή του τού έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί στην παγκόσμια τράπεζα επενδύσεων Bear Stearns, το 1976. Σε διάστημα έξι ετών κατάφερε όχι μόνο να ανέβει στην ιεραρχία, αλλά και να δημιουργήσει τη δική του εταιρία επενδύσεων, προσελκύοντας κεφάλαια εκατοντάδων πλούσιων επενδυτών. Αν και το ύψος της περιουσίας που έφτιαξε τη δεκαετία του '80 δεν είναι γνωστό, κάποιοι τον αποκαλούν «δισεκατομμυριούχο».

Ο πλούτος του έφερε ισχυρές φιλίες με πολιτικούς, μεταξύ των οποίων -σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο- ο Μπιλ Κλίντον, με επιχειρηματίες, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Λες Γουέξνερ, ιδιοκτήτης της Victroria's Secret, και με πολλούς celebrities του Χόλιγουντ. Το «κάδρο» συμπλήρωνε η φιλανθρωπική δράση του, καθώς διέθετε εκατομμύρια σε καλούς σκοπούς, ακόμα και σε ιδρύματα όπως το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Μια καταγγελία για πληρωμή 200 δολαρίων σε 14χρονη με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ ήταν το έναυσμα για την απότομη πτώση του Επστάιν, το 2005.

Keywords
Τυχαία Θέματα