Η ηθοποιός κόρη της Βίκυς Λέανδρος

15:38 5/1/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ ηθοποιός κόρη της Βίκυς ΛέανδροςΔευτέρα, Ιανουάριος 5, 2015 - 15:30

Το αστέρι της έχει αρχίσει να ανατέλλει στο σινεμά και όπως όλα δείχνουν το μήλο -για μία ακόμη φορά- έπεσε κάτω από τη μηλιά.
Η 28χρονη ηθοποιός Σάντρα φον Ρούφιν, με τις σπουδαίες καλλιτεχνικές ρίζες, αφού είναι κόρη της διεθνούς φήμης Ελληνίδας τραγουδίστριας Βίκυς Λέανδρος από τον γάμο της με τον βαρόνο Ένο φον Ρούφιν, κρατάει ένα χαρακτηριστικό ρόλο στην ξένη ταινία «The Penal Colony», στην οποία εμφανίζεται

και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Πρόκειται για μια πολιτική ταινία μικρού μήκους, βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Νάντια Τολοκονίκοβα, μέλους της γνωστής γυναικείας ακτιβιστικής ομάδας διαμαρτυρίας Pussy Riot, την οποία ετοιμάζουν δυο σκηνοθέτες, ο Lindsey Aliksanyan και ο Manos Cizek.
Πριν από λίγες μέρες έγιναν στην Αθήνα κάποια από τα γυρίσματα του φιλμ και η Σάντρα φον Ρούφιν ήταν παρούσα για να υποδυθεί μια φυλακισμένη σε ένα κάτεργο-ραπτοβιομηχανία μαζί με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Μαριάνα Νόβακ, που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα.
H υπόθεση της ταινίας βασίζεται στη φυλάκιση της Νάντια Τολοκονίκοβα στη ρωσική σωφρονιστική αποικία Νο 14, στην οποία οι φυλακισμένες εργάζονται ως ράπτριες αστυνομικών στολών, χρησιμοποιώντας παλιές και σπασμένες ραπτομηχανές, 16 με 17 ώρες τη μέρα, χωρίς διαλείμματα για φαγητό και τουαλέτα και το πολύ με τέσσερις ώρες ύπνου, κάτω από συνεχή πίεση για να καλύψουν τη δουλειά που είχε χρεωθεί η καθεμία. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γενεύης, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7-16 Μαρτίου.
Να πούμε ότι η Σάντρα από μικρή ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός και στα 16 χρόνια της πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Ιστορία και Ιστορία της Τέχνης, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Αντζελες όπου πήρε μαθήματα υποκριτικής σε φημισμένο acting studio. Μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε διάφορες δουλειές στην τηλεόραση και το σινεμά, γερμανικής και αγγλικής παραγωγής, κερδίζοντας καλές κριτικές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι όσο μεγαλώνει γίνεται... φτυστή η μητέρα της!


Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα