Η sexy Κατερίνα Γερονικολού έβαλε νυφικό!

14:05 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ ηθοποιός ξάφνιασε ακόμη και τους φίλους της! Συνάδελφός της ο γαμπρόςΗ sexy Κατερίνα Γερονικολού έβαλε νυφικό! Τετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 14:04

Μαθήματα κομψότητας για υποψήφιες νύφες παραδίδει μια από τις πιο όμορφες νεαρές ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου, που έκανε πρόβα νυφικού!

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε στο πλευρό του Βασίλη Παλαιολόγου σε φωτογραφία τους στο Instagram, βάζοντας πολλούς βέβαια σε σκέψεις. Αν και η Κατερίνα φοράει δαντελένια νυφική δημιουργία και πέπλο, και στέκεται δίπλα στον γοητευτικό συνάδελφό της, μπορούμε μετά βεβαιότητος να σας πούμε ότι δεν πρόκειται για... κρυφό ειδύλλιο που κατέληξε στην εκκλησία.

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στο νέο καθημερινό σίριαλ του Star «Ζωή μου», του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Λευκωσία, προκειμένου να είναι έτοιμο για τη μεγάλη πρεμιέρα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Τις γαμήλιες φωτογραφίες διοχέτευσε στα social media ο Βασίλης, που ποζάρει κι εκείνος ως γαμπρός. Φυσικά, τα likes στις φωτογραφίες έπεσαν βροχή, ενώ οι φανατικοί θαυμαστές της Κατερίνας αναρωτήθηκαν: «Αυτόν παντρεύτηκες;» Να πούμε ότι την περασμένη τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα συμμετείχε στην οικογενειακή σειρά του Star «Τρελή οικογένεια», στην οποία υποδύθηκε μια νεαρή μαμά διδύμων. Μάλιστα, αυτό ήταν το comeback της στη μικρή οθόνη ύστερα από μακρά απουσία (είχαμε να τη δούμε από το 2012, την εποχή που πρωταγωνιστούσε στους «Βασιλιάδες» του Mega).

Θεάτρο

Ωστόσο, οι φαν του θεάτρου δεν τη «στερήθηκαν», αφού η ηθοποιός βρίσκεται κάθε σεζόν στο σανίδι και μάλιστα συμμετέχοντας σε εξαιρετικές παραγωγές. Πιο πρόσφατη είναι η παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», με την υπογραφή της Μιμής Ντενίση, στην οποία η Γερονικολού έλαμψε καλλιτεχνικά, καθώς έπαιξε στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών.

Keywords
Αναζητήσεις
sexy katerina geronikolou
Τυχαία Θέματα