Το κλάμα της «μαμάς»σκυλίτσας έσωσε τα τρία κουταβάκια της που είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών

12:48 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΧανιάΤο κλάμα της «μαμάς»σκυλίτσας έσωσε τα τρία κουταβάκια της που είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών Τετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 12:47

Το κλάμα ενός σκύλου που άκουσε μια γυναίκα την ώρα που έκανε βόλτα με τα σκυλιά της στην περιοχή της Χρυσής Ακτής στα Χανιά κίνησε την περιέργειά της, καθώς είναι και μέλος φιλοζωικής εταιρίας.

Αναζητώντας την «πηγή» του, είδε μια μικροσκοπική σκυλίτσα να κλαίει μπροστά σε έναν κάδο σκουπιδιών. Η γυναίκα προσπάθησε να ηρεμήσει το θηλυκό σκυλάκι, που φαινόταν ότι είχε γεννήσει πρόσφατα,

αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.

Η επιμονή του όχι μεγαλύτερου των τριών κιλών τετράποδου να προσπαθεί να ανεβεί στον κάδο έκανε τη γυναίκα να κοιτάξει μέσα σε αυτόν και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη:

«Πλησιάζοντας έμεινε άναυδη, καθώς μέσα στον κάδο ήταν πεταμένα τα κουταβάκια της, τρία μικροσκοπικά πλασματάκια περίπου ενός μήνα!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων .



Η φιλόζωη έβγαλε με προσοχή τα κουταβάκια από τον κάδο, ενώ η μανούλα τους τρελάθηκε από τη χαρά της και από τη μια τα έγλειφε και τα καθάριζε, ενώ από την άλλη έγλειψε τα χέρια της γυναίκας. Αφού τα μικρά θήλασαν αρκετή ώρα και αποκοιμήθηκαν, η σωτήρας τους τα μετέφερε στο σπίτι της, όπου η μαμά τους κουλουριάστηκε δίπλα τους και δεν κουνήθηκε όλο το βράδυ. Μάλιστα, όταν το πρωί επιχείρησε να της βάλει λουράκι, εκείνη το ανέχθηκε υπάκουη, με τον Φιλοζωικό Σύλλογο να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η σκυλίτσα ήταν δεσποζόμενο και εγκαταλείφθηκε μαζί με τα κουτάβια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα