Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

07:37 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤετάρτη 3 Αυγούστου 2016Τετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς, αλλά όσο περνάνε οι ώρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια και η μέρα θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα μεταβατική περίοδο. Οι επιφανειακές λύσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, γι' αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούργια δεδομένα και η μέρα είναι θαυμάσια για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αν και κάποιες φορές δεν είστε θαρραλέοι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Μην αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν, εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα, που θα του φέρει ευκαιρίες και μαζί του θα χαρείτε κι εσείς.

ΛΕΩΝ: Να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σάς σπρώχνει να κάνετε γενικές αλλαγές, που θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά σας και θα την ομορφύνουν αρκετά. Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο, και όχι με ξεσπάσματα οργής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα, δεν θέλετε κάτι περισσότερο από τη ζωή σας, αφού τα πράγματα θα είναι ευχάριστα - έως άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάσει. Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες στον συναισθηματικό σας τομέα δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τα οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δεν σας το έχουν ζητήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά καλή μέρα για να κάνετε μια εκδρομή και να την απολαύσετε. Σε επαγγελματικά θέματα μη γίνετε επιπόλαιοι ούτε αδιάφοροι, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα υπάρχουν στη ζωή σας. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα αποτελέσει εφαλτήριο για κατακτήσεις, όμως θα απαιτήσει από εσάς το τίμημα, που θα πρέπει να το καταβάλετε προκαταβολικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχήσετε, γιατί θα τα καταφέρετε. Χαλαρώστε, έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δεν σας βοηθάει σε τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα