Απόρριψη Νο 11 (!) για τον Μαρινάκη

12:10 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑπόρριψη Νο 11 (!) για τον ΜαρινάκηΤετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 12:09

«Οχι» στη νέα αίτηση εξαίρεσης του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου

Ούτε αυτή τη φορά τα κατάφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης να μπλοκάρει τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ποδοσφαίρου,

της οποίας φέρεται ως διευθυντής, σύμφωνα με τη δικογραφία! Προχθές απορρίφθηκε και η δεύτερη αίτηση εξαίρεσης που είχε καταθέσει σε βάρος του αντιεισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος έχει χρεωθεί τη δικογραφία προκειμένου να υποβάλει πρόταση στο Συμβούλιο Εφετών για την παραπομπή ή μη σε δίκη των εμπλεκομένων.

Συγκεκριμένα, με βούλευμά του το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε να απορρίψει την αίτηση εξαίρεσης σε βάρος του εισαγγελικού λειτουργού (που ήταν η ενδέκατη από εμπλεκομένους στην υπόθεση). Το βούλευμα εκδόθηκε από κλιμάκιο, στο οποίο προέδρευε ο κ. Παπαδημητρίου, ενώ είχε προηγηθεί η απορριπτική πρόταση του αντιεισαγγελέα Εφετών Χρήστου Κουμπή. Ωστόσο, εκκρεμεί ακόμη μια αίτηση εξαίρεσης, την οποία έχει καταθέσει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ (επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση) Αριστείδης Σταθόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι, με τις συνεχείς καταθέσεις αιτήσεων εξαίρεσης του αντιεισαγγελέα Εφετών οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο και να μπλοκάρουν τις δικαστικές εξελίξεις όσο είναι δυνατόν.

Μάλιστα, εκτός από την αίτηση εξαίρεσης σε βάρος του κ. Δασκαλόπουλου, ο κ. Μαρινάκης έχει καταθέσει σε βάρος του και πειθαρχική αναφορά ενώπιον της προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου και της εισαγγελέως του ανωτάτου δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως (τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει διαφορετική κρίση της Δικαιοσύνης) ο κ. Μαρινάκης κουβαλά στις πλάτες του πέντε κακουργήματα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», προ δεκαπενθημέρου έγινε δεκτός τόσο από την κυρία Θάνου όσο και από την κυρία Δημητρίου, προκειμένου να τους υποβάλει την πειθαρχική αναφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα