Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤρίτη 20 Ιανουαρίου 2015Τρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε πως η σχέση μεταξύ σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις. Μην αφήσετε την ερωτική ζωή σας να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν. Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στον στόχο σας και όταν δείτε ότι στον

χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλώς αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη τη στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ό,τι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής, καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να κάνετε καινούργιους φίλους ή να αποτινάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει τηρώντας πάντα το μέτρο. Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και πέσει η ψυχολογία σας. Ενισχύστε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

ΖΥΓΟΣ: Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται ο καινούργιος χρόνος, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον και θα πατάτε γερά στο έδαφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη στηριχτείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία. Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, χαλάτε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί αν ξεσπάσετε, κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε. Αφήστε στην άκρη τον συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα πάθουν τα νεύρα σας. Μη δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δεν σας αρέσουν αυτά που θα σας προτείνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, γι' αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει. Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε καινούργιες συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να αποδείξετε ότι δεν πολεμάτε τους συνεργάτες σας, αλλά είστε μαζί τους. Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα