«Για το κοριτσάκι μου»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Για το κοριτσάκι μου»Σάββατο, Δεκέμβριος 19, 2015 - 14:00

Το προηγούμενο βράδυ φέρεται ότι είχαν σχεδιάσει να σκοτώσουν τον 75χρονο Κωνσταντίνο Ζήση οι τρεις κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, που κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι.

Οταν βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή, επέμειναν στον ισχυρισμό ότι ήθελαν να εκδικηθούν τον ηλικιωμένο, επειδή είχε αποπειραθεί να ασελγήσει στην ηλικίας 3,5 ετών κόρη της 31χρονης οικιακής βοηθού!

Κατά την είσοδό τους στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, χθες το πρωί, ο 42χρονος σύντροφος

της οικιακής βοηθού, που φέρεται ότι πήρε πάνω του όλη την ευθύνη φώναζε: «Για το κορίτσι μου το έκανα, για το μικρό μου κοριτσάκι!»

Η σύντροφός του έλεγε ότι έχει μετανιώσει, επειδή δεν κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή τον 75χρονο. Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, ωστόσο τα λεφτά που υποτίθεται ότι έκρυβε στο σπίτι του ο 75χρονος δεν βρέθηκαν ποτέ. Το βράδυ της δολοφονίας η 31χρονη φέρεται ότι ζήτησε από μια γνωστή της να της φυλάξει τα παιδιά και έφυγε μαζί με τον σύντροφό της και τον κουμπάρο τους για το σπίτι του 75χρονου.

Δέχθηκε γροθιά

Μόλις ο ηλικιωμένος άνοιξε την εξώπορτα, δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο και έπεσε κάτω. Αρχισε να καλεί σε βοήθεια, όμως οι κατηγορούμενοι φέρεται ότι τον φίμωσαν με ένα μαξιλάρι και τον μαχαίρωσαν! Φαίνεται ότι ήταν τέτοιο το μένος των κατηγορουμένων, που το μαχαίρι έσπασε!

Στην επιστροφή, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το «ξεφορτώθηκαν» μαζί με τα αιματοβαμμένα γάντια τους, ενώ έκαψαν και τα γεμάτα αίμα ρούχα του 42χρονου συντρόφου της οικιακής βοηθού. Το πρωί της επόμενης ημέρας η 31χρονη φέρεται ότι τηλεφώνησε στην νταντά και της ζήτησε -αν τη ρωτούσε η Αστυνομία- να πει ότι όλο το προηγούμενο βράδυ η οικιακή βοηθός δεν είχε βγει από το σπίτι της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις τους είχαν προγραμματίσει να σκοτώσουν τον 75χρονο το προηγούμενο βράδυ, όμως αναγκάστηκαν να αναβάλουν το σχέδιό τους, πιθανότατα γιατί υπήρχε κόσμος στο σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα