Δύο κόντρα ρόλοι!

TV GOSSIPΔύο κόντρα ρόλοι!Παρασκευή, Δεκέμβριος 18, 2015 - 18:09

Ως Νεφέλη ιντριγκάρει με τις δολοπλοκίες της τους ήρωες της καθημερινής σειράς του Mega «Το δαχτυλίδι της φωτιάς», που προβάλλεται καθημερινά στις 18.50. Την ίδια ακριβώς ώρα στον ΑΝΤ1 και στο σίριαλ «Χωρίς εσένα» δίνει μαθήματα φιλίας ως Εύα.

Η Ηλέκτρα Φωτιάδου από τη Λευκωσία, με σπουδές υποκριτικής στην Αθήνα, θεατρολογίας στο Λονδίνο και

μουσικής (συγκεκριμένα κλασικής κιθάρας) στο Ορεγκον, έχει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, με συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές του BBC. Με την επιστροφή της στην πατρίδα έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου για πέντε χρόνια. Παράλληλα πρωταγωνίστησε στο σίριαλ «Επιστροφή» με τον Τάσο Χαλκιά, που αναφερόταν στην τουρκική εισβολή. Ακολούθησαν οι τηλεοπτικές παραγωγές «Γυμνοί άγγελοι» με τον Αλέξανδρο Σταύρου και «Μηδέν» με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

«Στο "Δαχτυλίδι της Φωτιάς" υποδύομαι τη Νεφέλη, μια δυναμική δημοσιογράφο και κολλητή της Μαρίνας (Αθηνά Οικονομάκου). Η κοπέλα κάνει τα πάντα ώστε η φίλη της να παντρευτεί τον αδερφό της, τον Στέφανο (Χριστόδουλος Μαρτάς), που είναι ερωτευμένος μαζί της και να απαρνηθεί τον δεσμό της, τον Χρήστο (Μέμος Μπεγνής). Η Νεφέλη τα καταφέρνει, καθώς -μυστηριωδώς- εκείνος εξαφανίζεται. Βέβαια, επειδή η ζωή είναι τροχός και γυρίζει, ο Χρήστος εμφανίζεται μπροστά τους, με άλλο όνομα, ύστερα από δέκα χρόνια» λέει στην «Espresso» η όμορφη ηθοποιός και συμπληρώνει: «Στη σειρά "Χωρίς εσένα" υποδύομαι μια πραγματική φίλη, την Εύα. Η ηρωίδα μου συμπαραστέκεται στα μεγάλα διλήμματα της Μαρίας (Μαρκέλλας Γιαννάτου). Θεωρώ ότι με αυτόν το ρόλο έχω πολλά κοινά. Η Εύα είναι χαρούμενη, αστεία, αθώα, καλοσυνάτη. Την αγαπάω πολύ».

Η προσωπική ζωή

Η Ηλέκτρα είναι παντρεμένη, έχει δύο μικρά παιδιά, την 6χρονη Αρτεμη και τον 2 ετών Ιάσονα. Το στήριγμά της είναι ο σύζυγός της Λουκάς Φούρλας, ο οποίος είναι δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Μega Κύπρου. «Ο άνδρας μου χαίρεται πολύ για την εξέλιξή μου. Σε ένα ταξίδι μας, στη Θεσσαλονίκη, ενθουσιάστηκε όταν είδε τον κόσμο να με συγχαίρει για τη συμμετοχή μου στο "Δαχτυλίδι της φωτιάς"» επισημαίνει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα