Ελληνίδα «βασίλισσα» στην Τουρκία

SHOWBIZΕλληνίδα «βασίλισσα» στην ΤουρκίαΠαρασκευή, Δεκέμβριος 18, 2015 - 17:53

Αλλον έναν τίτλο ομορφιάς έφερε στην Ελλάδα η Ντιάνα Ποθητού. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ανακηρύχθηκε «Greek Queen» στον διαγωνισμό ομορφιάς «The Top of The World», που έγινε στα τέλη Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Σε αυτόν πήραν μέρος γυναίκες οι οποίες έχουν στεφθεί στο παρελθόν βασίλισσες ομορφιάς -μεταξύ των οποίων οι Mrs

Iran, Mrs Siberia, Mrs Colombia, Mrs Brazil-, αλλά έχουν αναλάβει και μια αποστολή. Η επιλογή της Ντιάνας έγινε εξαιτίας της δραστηριοποίησής της στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και του τουρισμού.

Η όμορφη Ντιάνα πήγε στην Αττάλεια και για έναν ακόμη λόγο: η Mrs Siberia την προέτρεψε, ώστε οι δυο τους να προωθήσουν την καμπάνια πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Η όμορφη γυναίκα από τη Σιβηρία, μάλιστα, είναι γιατρός που ειδικεύεται σε αυτή τη μορφή καρκίνου. Η Ντιάνα απάντησε αμέσως θετικά, αφού είναι εξαιρετικά ευαίσθητη σε αυτό το θέμα. Οπως αποκάλυψε, έχει χάσει τη θεία της και τη γιαγιά της, οι οποίες πάλεψαν με τον καρκίνο του μαστού. «Εχασα δύο δικούς μου ανθρώπους από τη μη έγκυρη πρόληψη. Οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών για να προλάβουμε το κακό και να βγούμε νικήτριες από τη μάχη» λέει η Ντιάνα στην «Espresso» και συνεχίζει: «H ''αληθινή βασίλισσα'' πρέπει να έχει μια αποστολή. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής της. Είναι αυτή η οποία μπορεί να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, να δημιουργήσει ένα μικρό θαύμα. Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, είναι καλό να δώσουμε δώρα χαράς στα παιδιά, ιδιαίτερα σε εκείνα που παλεύουν με τον καρκίνο. Δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά που μπορούμε να προσφέρουμε, αλλά όλοι με κάποιον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να τα κάνουμε να χαμογελάσουν».

Η επιχειρηματίας, τα Χριστούγεννα, συνεργάζεται με ηθοποιούς, οι οποίοι μεταμορφώνονται σε Αγιους Βασίληδες -και όχι μόνο- προκειμένου να σκορπίσουν χαμόγελα. «Κάνω έκκληση να ενωθούμε όσοι ασχολούμαστε με ανάλογα θεάματα και να βοηθήσουμε τα παιδιά να χαμογελάσουν. Είναι κάτι που θα γίνει για καλό σκοπό - το παιδικό χαμόγελο είναι ανεκτίμητο» καταλήγει η δραστήρια Ντιάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα