Νέα τροπή στη δικαστική διαμάχη Σπυροπούλου, Λιάγκα και Σταμάτη! Οι μάρτυρες, τα σχόλια και το ποσό που ζητά η παρουσιάστρια του ALPHA

Εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Γιώργου Λιάγκα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το πρωί της Πέμπτης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εκδικάστηκε η αγωγή της παρουσιάστριας εναντίον του δημοσιογράφου και της Σάσας Σταμάτη για σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Αnt1.

Η οικοδέσποινα του Alpha

ζητούσε, αρχικά, το ποσό των 520.000 ευρώ ενώ πλέον επιθυμεί 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Ως μάρτυρας, αξίζει να αναφερθεί, κατέθεσε ο Άρης Λιαπάτης, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον Alpha, ο οποίος χαρακτήρισε τους διαλόγους Λιάγκα-Σταμάτη «κανιβαλιστικούς» σε βάρος της Κωνσταντίνας.

«Το σχόλιο που επηρέασε την κυρία Σπυροπούλου ήταν ότι ο Γιώργος Λιάγκας την είπε «κοριτσάκι που κυκλοφορεί με σωματοφύλακες» και ότι έχει κάποιον που την πληρώνει και της βάζει σωματοφύλακες», είπε συγκεκριμένα.

Από την άλλη, οι δικηγόροι του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Βαγγέλης Χατζής, έκαναν καταγγελία για απόπειρα «ευνουχισμού» και πιο συγκεκριμένα για προσπάθεια «ευνουχισμού της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης...

The post Νέα τροπή στη δικαστική διαμάχη Σπυροπούλου, Λιάγκα και Σταμάτη! Οι μάρτυρες, τα σχόλια και το ποσό που ζητά η παρουσιάστρια του ALPHA appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα