Γαμπρός ο γιος της Αρβανίτη!

15:15 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΓαμπρός ο γιος της Αρβανίτη!Δευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 15:15

Ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου την αγαπημένη του Εύα Σιμάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου

Η Μπέτυ Αρβανίτη πάντρεψε τον γιο της. Ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης επισημοποίησε τη σχέση του με την ηθοποιό Εύα Σιμάτου το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου.

ΑΠO ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό

του Αγίου Γεωργίου, στην πλατεία Καρύτση, και η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου, που έχει αφήσει το σημάδι της και στον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, έλαμπε από ευτυχία. Ντυμένη πολύ κομψά, με λευκό παντελόνι-καμπάνα, φαρδιά γκρι αραχνοΰφαντη μπλούζα και ένα κολιέ από λευκές πέρλες περασμένο στον λαιμό της, δεν προλάβαινε να δέχεται ευχές από τους προσκεκλημένους του γιου και της νύφης της.

Μεταξύ τους ήταν και αρκετοί καλλιτέχνες, όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, ο Νίκος Καραθάνος, ο Χρήστος Στέργιογλου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου Στάθης Λιβαθινός. Οι κουμπάροι, οι οποίοι ήταν πέντε, παρακαλώ, προέρχονται από τον φιλικό κύκλο ζευγαριού. Μετά το γαμήλιο μυστήριο δόθηκε πάρτι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στον κήπο του πολυχώρου τέχνης Black Duck, πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.



Ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης είναι γιος της Μπέτυς Αρβανίτη από τον πρώτο γάμο της με τον αρχιτέκτονα Κώστα Σταμάτη. Αρχικώς ασχολήθηκε και εκείνος με την αρχιτεκτονική, αλλά τελικά τον κέρδισε η λογοτεχνία. Οι κοινές εμφανίσεις του συγγραφέα με την αγαπημένη του Εύα Σιμάτου ξεκίνησαν στα τέλη του 2012, με την Μπέτυ Αρβανίτη να ανοίγει αμέσως την αγκαλιά της στη νεαρή κοπέλα. Πεθερά και νύφη συνεργάστηκαν φέτος και στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, στην παράσταση «Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών» σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

Keywords
Αναζητήσεις
ευα σιματου βιογραφικο
Τυχαία Θέματα