Αφησαν το ISIS χωρίς «ντόπινγκ»

14:27 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑφησαν το ISIS χωρίς «ντόπινγκ»Δευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 14:25

Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ κατέσχεσαν εκατομμύρια διεγερτικά χάπια, που κάνουν τους τζιχαντιστές να μη χρειάζονται ύπνο και πολλή τροφή

Εκατομμύρια διεγερτικά και ηρεμιστικά χάπια, τα οποία προορίζονταν για τους τζιχαντιστές του ISIS, εντόπισε το ΣΔΟΕ σε ένα κοντέινερ

στον Πειραιά, έπειτα από πληροφορίες που δέχθηκε από την αμερικανική DEA. Αυτά τα χάπια μετατρέπουν τον άνθρωπο σε δολοφονική μηχανή, που δεν χρειάζεται ύπνο και πολλή τροφή, παρά μόνο δράση και βαρβαρότητα!

Το κοντέινερ είχε προορισμό τη Λιβύη, συγκεκριμένα την εταιρία Al Murool Company, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος. Το ΣΔΟΕ κατέσχεσε συνολικά πάνω από 20.000.000 διεγερτικά χάπια, η αποστολή των οποίων είχε γίνει από το Νέο Δελχί της Ινδίας μέσω μιας άγνωστης εταιρίας με την επωνυμία MOHD - RAYYAN - USMAN - EXPORTERS.


Στα έγγραφα που συνόδευαν το κοντέινερ αναφερόταν ότι το φορτίο ήταν νόμιμο και αποτελούνταν από κουρτίνες και τραπεζομάντιλα! Μόνο που πίσω από το νόμιμο εμπόρευμα ήταν αποθηκευμένα τα εκατομμύρια χάπια, που μετατρέπουν τους μαχητές του ISIS σε πολεμικές μηχανές, κάνοντάς τους να μάχονται επί ώρες ολόκληρες, ακόμη και χωρίς ανάπαυλα και δίχως να χρειάζονται τροφή!

Την αποκάλυψη για τη χορήγηση αυτών των χαπιών στους τζιχαντιστές του ISIS είχε κάνει η αμερικανική CIA, καθώς οι πράκτορές της, οι οποίοι βρίσκονται στα πεδία των μαχών στη Μέση Ανατολή, είχαν διαπιστώσει την εξωπραγματική ενεργητικότητα που διέθεταν οι φανατικοί ισλαμιστές. Μάλιστα, έπειτα από μια ιδιαίτερα φονική μάχη μεταξύ του συριακού στρατού και του ISIS, στην οποία το Χαλιφάτο μέτρησε δεκάδες απώλειες, οι Αμερικανοί πράκτορες βρήκαν στα ρούχα των νεκρών καρτέλες με τα συγκεκριμένα χάπια. Ετσι λύθηκε το μυστήριο της ασυνήθιστης βαρβαρότητας και ορμητικότητας που επιδείκνυαν στη μάχη οι τζιχαντιστές.


Αναλγητικό για τα θύματα

Φονικές μηχανές που δεν νιώθουν τίποτε πέραν της ορμής για μάχη. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χρήσης της φενεθυλίνης -γνωστής ως Captagon- που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές. Μόνο που δεν είναι το μοναδικό φαρμακευτικό «όπλο» τους, όπως αποδεικνύεται από την κατάσχεση του φορτίου χαπιών που θα κατέληγε στο Ισλαμικό Κράτος. Χρησιμοποιούν επίσης τραμαδόλη, ώστε να διατηρούν σε καταστολή τα υποψήφια θύματά τους. Είναι η δραστική ουσία που εμπεριέχεται στα χάπια Ultram ή Tramadol, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αναλγητικό και «ηρεμιστικό», που επιβραδύνει την ορθολογική σκέψη και την αναπνευστική λειτουργία, ενώ μειώνει επικίνδυνα το βάθος και τον ρυθμό της αναπνοής, αλλά και τις κινητικές αντιδράσεις. Είναι εξαιρετικά εθιστική ουσία η οποία, αν συνδυαστεί με άλλα φάρμακα, μπορεί να επιφέρει ακόμη και θάνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα