Ντόλτσε βίτα για τον 29χρονο αστυνομικό!

14:09 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝτόλτσε βίτα για τον 29χρονο αστυνομικό!Δευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 12:52

Οι αναρτήσεις φωτογραφιών στο facebook πάνω σε πολυτελή γιοτ ή με πανάκριβα αυτοκίνητα και από διακοπές στη Μύκονο παρέα με γνωστούς μόδιστρους και celebrities φαίνεται ότι «έκαψαν» τον 29χρονο ειδικό φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ

Α.Κ., που κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση!

Ο νεαρός αστυνομικός δεν έκρυβε την προτίμησή του για την πολυτελή ζωή, παρά το γεγονός ότι ο μισθός του δεν επαρκούσε για να του την προσφέρει. Ωστόσο, το βασικό λάθος που έκανε ο 29χρονος Α.Κ. ήταν ότι χρησιμοποίησε το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο για να ενημερώσει τους συνεργούς του πως ο hairstylist και η σύζυγός του πλησίαζαν στο σπίτι τους στον Λυκαβηττό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή πως το επίμαχο κινητό το οποίο ενεργοποιήθηκε στην περιοχή ανήκει σε συνάδελφό τους, έμαθαν ότι διατηρούσε στενές σχέσεις με τον 42χρονο κακοποιό που είχε παρελθόν στις ληστείες. Τότε έριξαν μια ματιά στο προφίλ του στο facebook και έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τη χλιδή μέσα στην οποία ζούσε! Ο 29χρονος φωτογραφιζόταν συχνά «πρώτο τραπέζι πίστα» σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και παρέα με γνωστούς μόδιστρους στο νησί των ανέμων, ενώ είχε ανεβάσει φωτογραφίες από διακοπές του στο Ντουμπάι! Από εκεί και έπειτα, η έρευνα εστιάστηκε στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα