65χρονος ασελγούσε σε φίλη της εγγονής του

14:31 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ65χρονος ασελγούσε σε φίλη της εγγονής τουΔευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 14:30

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 65χρονος στα Τρίκαλα ασελγούσε στη 13χρονη φίλη της εγγονής του και, σαν να μην έφτανε αυτό, κρατούσε και ντοκουμέντα τραβώντας βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις του! Η σύλληψή του συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πόσο αδίστακτος ήταν.

Η τραγική υπόθεση ήρθε στο φως χάρη στην καταγγελία

του ίδιου του κοριτσιού, που πήγε στην Ασφάλεια και μίλησε ανοιχτά για όσα βίωσε στα χέρια του παππού της φίλης του. Ο 65χρονος προσήχθη στα κεντρικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης και εκεί φέρεται ότι παραδέχθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τη φιλία της εγγονής του με τη 13χρονη, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα, ο ίδιος έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει ότι βρήκε την ευκαιρία που ήθελε, καθώς το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής δεν την επιτηρούσε ικανοποιητικά!

Οπτικό υλικό

Η προσαγωγή δεν άργησε να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς τα στοιχεία από το οπτικό υλικό που βρήκαν οι αστυνομικοί στοιχειοθετούν ένα ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο εις βάρος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν τις αποδείξεις για την ασέλγεια στο κινητό του 65χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου αλλά και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η απολογία του στον ανακριτή, ενώ την ίδια ώρα η Ασφάλεια των Τρικάλων έχει αρχίσει έρευνα σε βάθος για να εξακριβωθεί αν και άλλα κορίτσια είχαν την ίδια δυσάρεστη εμπειρία πέφτοντας στα χέρια του 65χρονου σάτυρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα