Φωταέριο: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους Σφακιανάκης και Ζήνα!

SHOWBIZΦωταέριο: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους Σφακιανάκης και Ζήνα!Δευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:38

Υστερα από δεκατρία ολόκληρα χρόνια, ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκαν πάλι πάνω στην ίδια πίστα, σκορπώντας ενθουσιασμό στους φανατικούς θαυμαστές τους. Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή στο Φωταέριο, ενώνοντας τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους.
Η τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση φορώντας μαύρη αποκαλυπτική, ολόσωμη φόρμα, η οποία τόνιζε την κομψή σιλουέτα της. Ομως,

δεν ήταν η μοναδική που άναψε φωτιές με την εμφάνισή της. Η Shaya, η οποία συμμετέχει στο σχήμα, χόρεψε και τραγούδησε φορώντας καυτό σορτσάκι και τοπ-σουτιέν. Μάλιστα αρκετοί σχολίασαν τις juicy καμπύλες της, που είναι πιο εκρηκτικές από ποτέ!


Τόσο η Ζήνα όσο και ο Νότης κράτησαν το κέφι αμείωτο ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες τους. Από τις πιο δυνατές στιγμές της πρεμιέρας ήταν όταν οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην πίστα και τραγούδησαν ο ένας κομμάτια του άλλου, ενώ ερμήνευσαν και ντουέτα.
Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο opening του νυχτερινού μαγαζιού ήταν η σύζυγος του Σφακιανάκη, Κίλι, σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της, ενώ από το πλευρό της Πέγκυς δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνδρας της Γιώργος Λύρας. Αλλωστε, ήταν εκείνος που μέσα από τα social media έδινε τον παλμό των προετοιμασιών, αφού κατά την περίοδο που γινόντουσαν οι πρόβες «βομβάρδιζε» φίλους και followers με backstage φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα