Η Σμαράγδα έχει «αλλεργία» στον γάμο

SHOWBIZΗ Σμαράγδα έχει «αλλεργία» στον γάμοΠαρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 15:30

Μετά τον Αθερίδη, και η Καρύδη μίλησε ανοιχτά για τα 12 χρόνια σχέσης τους

Ηρθε, λοιπόν, και η σειρά της Σμαράγδας Καρύδη να μιλήσει δημόσια για τη δωδεκάχρονη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη. Ακολουθώντας το παράδειγμα του συντρόφου της, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε κι αυτή το περιοδικό «Down Town» για ν' ανοίξει την καρδιά της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ήρθε, το είπε, τελείωσε» σχολίασε σχετικά με την απόφαση του Θοδωρή να δημοσιοποιήσει τη σχέση

τους μιλώντας στο ίδιο έντυπο πριν από δύο εβδομάδες. Η Σμαράγδα ωστόσο δεν έκανε περισσότερες αποκαλύψεις για την καθημερινότητά της με τον αγαπημένο της, ούτε εξέφρασε έντονα μέσα από τη συνέντευξή της τα συναισθήματά της. Το μόνο που είπε είναι πως στην παρούσα φάση η προσωπική της ζωή είναι ήρεμη και γεμάτη αγάπη, κι ότι αισθάνεται ευλογημένη.

«Εγώ ποτέ μου δεν μιλάω γι' αυτά τα πράγματα, γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, ύστερα από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί» σημείωσε η ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι ο Θοδωρής ξέχασε να της πει αμέσως ότι μίλησε για το ειδύλλιό τους.

«Μου το είπε δύο μέρες μετά» αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. «Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εμείς συζητάμε για γκομενικά. Δηλαδή το πιο φλέγον ζήτημα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι τα δικά μου τα γκομενικά; Δεν ενδιαφέρεται άνθρωπος, αγάπη μου, για τα δικά μου τα γκομενικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το θέμα της μητρότητας η Σμαράγδα είπε ότι δεν έχει νιώσει ακόμη σοβαρή και πραγματική επιθυμία να αποκτήσει παιδί. Σε ό,τι αφορά τον γάμο, τέλος, δήλωσε ότι έχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη τελετή, καθώς της φαίνεται στενάχωρη και δεν της αρέσουν καθόλου τα νυφικά.



Keywords
Τυχαία Θέματα