Δεν είναι αυτό που νομίζετε!

ΚΟΣΜΟΣΣκόνταψε και έπεσε πάνω τηςΔεν είναι αυτό που νομίζετε!Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 15:17

Οι απίθανες δικαιολογίες 46χρονου για να αντικρούσει την κατηγορία ότι βίασε 18χρονη

Τη διακόρευσε «κατά λάθος», σκοντάφτοντας και πέφτοντας πάνω της. Αυτή είναι η τελευταία από τις απίθανες δικαιολογίες που έχει πει ο Εχσάν Αμπντουλαζίζ για να αντικρούσει την κατηγορία ότι βίασε 18χρονη φίλη φίλης του, την οποία φιλοξένησε για ένα βράδυ στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο.

Αν δεν προκαλούσε οργή, θα ήταν για γέλια η επιχειρηματολογία του 46χρονου, αραβικής καταγωγής Βρετανού επιχειρηματία

που δικάζεται αυτό το διάστημα για τον βιασμό της φιλοξενούμενής του, την οποία γνώρισε σε κλαμπ της βρετανικής πρωτεύουσας. Και προτού σκεφτεί κάποιος ότι η κοπέλα «τα ήθελε», να σημειωθεί ότι ήταν μαζί με την «on off» φίλη του κατηγορουμένου. Φεύγοντας από το κλαμπ πήγαν όλοι στο σπίτι του. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα και η 18χρονη στον καναπέ του σαλονιού.

Αρχικά ο 46χρονος προσφέρθηκε να πάει τις κοπέλες στο σπίτι τους, ωστόσο μετά τις κάλεσε για ένα ποτό στο δικό του. Κάποια στιγμή εκείνος και η φίλη του πήγαν στην κρεβατοκάμαρά του, όπου έκαναν σεξ, ενώ η 18χρονη κοιμήθηκε στον καναπέ. Το επόμενο πράγμα που θυμάται, όπως δηλώνει, ήταν να ξυπνά με τον 46χρονο πάνω της και το πέος του βυθισμένο στον κόλπο της. Σύμφωνα με όσα έχουν ως τώρα ακουστεί στο δικαστήριο, η κοπέλα τον ρώτησε: «Τι κάνεις εκεί;» για να πάρει ως απάντηση τη φράση: «Δεν πειράζει... κοιμάται (σ.σ.: η άλλη κοπέλα)».

Κοιμόταν βαθιά

Η 18χρονη ξέφυγε και πήγε να ξυπνήσει τη φίλη της, ωστόσο εκείνη κοιμόταν βαθιά. Το επόμενο που έκανε ήταν να ειδοποιήσει δύο φίλους της και την αστυνομία.

Κατά τη σύλληψή του ο Αμπντουλαζίζ είπε: «Θα πρέπει να το αποδείξει». Στην πρώτη κατάθεσή του υποστήριξε πως ξύπνησε την κοπέλα πηγαίνοντας να πάρει ένα ποτήρι νερό και να κλείσει την τηλεόραση που είχε μείνει ανοιχτή. Οπως είπε, εκείνη τον τράβηξε πάνω της κι έσπρωξε το χέρι του ανάμεσα τις γάμπες της. Αυτός της πρότεινε να της καλέσει ένα ταξί και η κοπέλα, οργισμένη για την απόρριψη, τον κατηγόρησε για βιασμό.

Οταν όμως οι εξετάσεις DNA επιβεβαίωσαν πως τα ίχνη σπέρματος που βρέθηκαν στο σώμα της 18χρονης είναι δικά του, ο κατηγορούμενος άλλαξε την αφήγηση. Είπε πως αφότου έκανε σεξ με τη φίλη του στην κρεβατοκάμαρα, το πέος του ήταν ακόμα σε στύση και είχε σπέρμα στα χέρια του, όταν πήγε στο καθιστικό, όπου ήταν η κοπέλα. Εκείνη, όπως υποστήριξε, του τράβηξε τα χέρια προς τον κόλπο της, αυτός έχασε την ισορροπία του, έπεσε πάνω της και το ερεθισμένο πέος του πιθανόν διακόρευσε τον κόλπο της. Η δίκη συνεχίζεται και φαίνεται πως θ' ακουστούν πολλά ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα