Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

07:43 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΔευτέρα 6 Ιουνίου 2016Δευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα σάς κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα. Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες σας, διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να βρεθείτε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα

σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με έναν συνεργάτη. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το με πράξεις. Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον σχεδιασμό των οικονομικών σας θεμάτων, ειδικά αν διαχειρίζεστε και χρήματα άλλων. Για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας φροντίστε να εξασφαλίζετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούργια πρόταση για συνεργασία. Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος πρέπει να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε την αισιοδοξία σας, γιατί δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στον χώρο της εργασίας σας. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα πριν προχωρήστε σε αλλαγές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με θάρρος και αυτοπεποίθηση θα καταπλήξετε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό χώρο σας. Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι πράξτε τα δέοντα. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός σας με τον σύντροφό σας ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα. Κινητοποιηθείτε, ώστε να δώσετε λύσεις στα επαγγελματικά θέματα, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε ό,τι αφορά το τι θέλετε από τους γύρω σας πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Αν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με ευκολία τα καθημερινά προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Βοηθήστε έναν καλό φίλο σας, αφού κατανοήσετε τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Στον εργασιακό χώρο χρειάζεται να λειτουργήσετε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα