Οι μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων από τον Γιώργο Πανόπουλο για τον Ιούνιο

02:36 6/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 01/06/2016 – 30/06/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Άρη ανάδρομου στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα δημιουργεί επιπλοκές στο κομμάτι που συνδέεται με τις αισθηματικές σου σχέσεις και τα οικονομικά σου. Στη σχέση, αν υπάρχει, δημιουργεί παρενέργειες-παράπονα και ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες βγαίνουν πιθανόν προς τα έξω με ορμή και αναπάντεχα, η οικονομική δε πραγματικότητα αποδεικνύεται σοβαρή –φόροι, δάνεια, λογαριασμοί, εφορία, συνεταιρισμοί– έρχονται να σε προβληματίσουν, να σε ταράξουν, να σε σπρώξουν

σε νέες επιλογές ή ανεύρεση λύσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης είναι ήδη ανάδρομος στον Σκορπιό και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο τέλος του μήνα (30/6), γεγονός που σημαίνει ότι το κεφάλαιο Σχέσεις –η συντροφική ζωή, δηλαδή, ή οι επαγγελματικές συνεργασίες– είναι καυτό για αρκετές εβδομάδες. Δηλαδή; Όπου υπάρχουν προβλήματα, που είτε παράβλεψες είτε θεώρησες ότι θα εξαφανιστούν μόνα τους, επανέρχονται. Μερικές φορές οι αντιδράσεις σε κάτι που σε ενοχλεί πιθανόν να είναι δυσανάλογες με την αιτία, οπότε ψυχραιμία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Τουλάχιστον ο Άρης έφυγε προς το παρόν από τον Τοξότη, που από τον Μάρτιο μέχρι και όλο τον Μάιο σε ορθή και ανάδρομη πορεία σφυροκοπούσε τις σχέσεις, τη διάθεσή σου, τις επιδιώξεις σου, τις προσπάθειές σου. Όλο τον Ιούνιο γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό απαλλάσσοντάς σε από ένα μεγάλο βάρος και περιορίζοντας τις δυσκολίες στην εργασιακή καθημερινότητα. Τα θέματα που πιθανόν να γίνουν εστίες εκνευρισμού, αναβολών, καθυστερήσεων ή που χρειάζονται μια έξτρα προσπάθεια ώστε να διευθετηθούν, περιέχουν δουλειά, συνεργάτες, πελάτες, ανώτερους ή σχετίζονται με καθημερινές πρακτικές υποχρεώσεις, ή περιέχουν την ανάγκη να κοιτάξεις σώμα και υγεία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με ανθρώπους που αγαπάς, ή μάλλον με αυτόν/ήν που είσαι ερωτευμένος/η. Εάν υπάρχουν δυσαρέσκειες, παράπονα, ενοχλήσεις, απωθημένα και λάθη ενεργοποιούνται και συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, ή προβλήματα που δεν λύθηκαν την ώρα που εμφανίστηκαν, τώρα φαίνεται ότι εμφανίζονται στη μέση του πουθενά ακόμα και με ασήμαντη αφορμή, οπότε μην αφήνεις το κύμα να γίνει τσουνάμι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό σε ένα κομβικό σημείο του ηλιακού σου χάρτη στον άξονα που εμπεριέχει την οικογένεια/ιδιωτική ζωή και την επαγγελματική και δημόσια ζωή αναμοχλεύει ανέκφραστα αισθήματα, φόβους και αγωνίες, τραύματα του παρελθόντος. Ξύνει δηλαδή τα αισθήματα απογοήτευσης και αποξένωσης, ακόμα κι αν είσαι σε μια σχέση που φαινομενικά είναι καλή. Υπάρχει η τάση για ξεσπάσματα, για εκνευρισμό, για παρορμητικές αντιδράσεις. Προσοχή στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή που εξ αντανακλάσεως μπορεί να γίνει πεδίο ανταγωνισμού, ανησυχίας ή και ανυπομονησίας επειδή τα πράγματα δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που θέλεις ή επειδή αισθάνεσαι ότι έχεις βαλτώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάξει, κάποιοι Παρθένοι έχουν στο κεφάλι τους τον Κρόνο που τους ζορίζει. Και κάποιοι άλλοι τον Ποσειδώνα που τους ρίχνει σε αδιέξοδους έρωτες, που τους δημιουργεί αυταπάτες, που τους σηκώνει στα σύννεφα κι ύστερα τους αφήνει να πέσουν στη γη με κρότο. Όλοι όμως οι Παρθένοι έχουν τον Δία στο ζώδιό τους που δείχνει μέλλον, προοπτικές, διεξόδους, ενδιαφέροντες ανθρώπους και ευκαιρίες: μην αρχίσεις πάλι να γκρινιάζεις πού είναι ο Δίας, γιατί ο Δίας είσαι εσύ και τα σχέδιά σου, η επιθυμία σου να ανοιχτείς, να ρισκάρεις, να δοκιμάσεις, να ενθουσιαστείς, να δημιουργήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτρια του ζωδίου σου Αφροδίτη βρίσκεται μέχρι τις 17/6 στους Διδύμους και μετά περνάει στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται προς τα έξω, είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά είσαι παρών/παρούσα, δεν περνάς απαρατήρητος/η, μπαίνεις σε φάση εξωστρέφειας. Επαγγελματικά είναι θετική εποχή. Και σε επίπεδο σπουδών. Τα ταξίδια και το εξωτερικό επίσης σε όλες τις εκδοχές του ευνοείται. Όπως και η μετακόμιση/μετακίνηση. Και η επικοινωνία. Και οι σοβαρές συζητήσεις και τα σχέδια. Και ό,τι σχετίζεται με εκδόσεις, διαφήμιση, ίντερνετ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κεντρικό θέμα του Ιουνίου είναι για σένα η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σου που μπορεί να γίνει αιτία δυσφορίας, απογοήτευσης, καθυστερήσεων, αναγκαστικής αλλαγής πλάνων, ανυπομονησίας και μειωμένης ψυχραιμίας – είτε στα επαγγελματικά σου είτε στις σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις ή τη συντροφική σου ζωή. Έχοντας υπόψη τα προηγούμενα, να θυμάσαι ότι τα προβλήματα των σχέσεων δεν λύνονται με εκρήξεις, κατηγορίες, σπασμωδικές αντιδράσεις και θυμό, αλλά με εξαντλητικές συζητήσεις, διάθεση συνεννόησης και κατανόησης των αναγκών των άλλων όπως και των δικών σου από τους άλλους. Ούτε πανικός, ούτε πού να κρυφτώ, ούτε ωχ και αχ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Φεύγοντας ανάδρομος Άρης από το ζώδιο σου (που σε πίεσε μέχρις εξουθενώσεως από τις αρχές σχεδόν Μαρτίου μέχρι το τέλος Μαΐου) για να ξαναγυρίσει τον Αύγουστο πάλι, προς το παρόν περνάει ανάδρομος στον Σκορπιό για όλο το μήνα. Υπάρχει μια σημαντική ανακούφιση, όμως ο Άρης στον Σκορπιό βρίσκεται σε θέση άβολη, υπόγεια και κρυφή. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ενοχλητικά προβλήματα του παρελθόντος που πιθανόν χρονίζουν ή δεν τα έχεις επιλύσει. Μπορεί να θυμώσεις, να οργιστείς ή να αντιδράσεις δυσανάλογα με την αιτία ή τον άνθρωπο που στα προκαλούν επειδή ασυνείδητα σε φέρνουν αντιμέτωπο με γεγονότα του παρελθόντος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να οπισθοδρομεί στον Σκορπιό φεύγει ένα εσωτερικό βάρος κυρίως που περιείχε αγωνία, ενοχές, τύψεις, φόβους, αυτομαστίγωμα που πιθανόν επενεργούσαν αρνητικά στην καθημερινότητά σου. Επίσης πιθανόν σταματάει και μια περίοδος αβεβαιότητας ή εκνευρισμού στη δουλειά ή τις σχέσεις. Αυτό που έχει σημασία αυτό το μήνα είναι ότι ο Ερμής συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι τις 15 σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιο σου θέση, στον Ταύρο, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση, στις ερωτικές ιστορίες και τους φίλους, ή αν θέλεις στη δημιουργικότητα, τα σχέδια για το μέλλον και τη δρομολόγηση επαγγελματικών στόχων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι έχουμε αυτό το μήνα; Τον Άρη ανάδρομο στον Σκορπιό, δηλαδή πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, πιθανές εντάσεις στη δουλειά, προσπάθειες που μένουν μετέωρες. Άρα ψυχραιμία με τους από πάνω, από κάτω, πελάτες και όσους σχετίζεσαι εργασιακά, προσωρινό σταμάτημα επαγγελματικών επιδιώξεων, μην ξεκινάς κάτι καινούργιο, ξανασκέψου τους στόχους σου χωρίς να παίρνεις αποφάσεις και μην κρίνεις τον εαυτό σου αυστηρά για όσα δεν έχεις κάνει ή δεν επέλεξες σωστά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17/6 και ο Ερμής από τις 13-30/6 στους Διδύμους κάνουν προτεραιότητα την οικογένεια, το σπίτι, την αίσθηση ασφάλειας που δίνουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν και αγαπάς. Η Αφροδίτη έχει συναισθηματική επιρροή και λειτουργεί ενισχυτικά για τις σχέσεις: επιθυμείς να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που νοιάζονται και σε νοιάζουν. Υπάρχει δεκτικότητα και ευαισθησία στη συμπεριφορά των άλλων οπότε με κάποιο τρόπο περιμένεις από τους άλλους αισθήματα, προσοχή, ενδιαφέρον- το ίδιο χρειάζεται να κάνεις κι εσύ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργο Πανόπουλο, Ιούνιο,giorgo panopoulo, iounio