«Happy end» για την πολιτικό και τον στρίπερ

15:42 4/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΙταλία:«Happy end» για την πολιτικό και τον στρίπερ Σάββατο, Ιούνιος 4, 2016 - 15:00

Ιταλίδα γερουσιαστής παντρεύεται νεαρό στρίπερ και η σχέση τους αποτελεί το πιο καυτό θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό στη γειτονική χώρα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ενώ η 56χρονη Στεφάνια Πετσοπάνε και ο 32χρονος Σιμόνε Κότσια Κολαγιούτα ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ο μέλλων γαμπρός αποκάλυψε πώς ξεκίνησαν τα πάντα.

«Κάναμε σεξ στο πρώτο ραντεβού» δήλωσε στο περιοδικό «Novella 2000» το toy boy της γερουσιαστού, προσθέτοντας ότι όλα άρχισαν όταν τη συνάντησε

τυχαία και θέλησε να τη συγχαρεί για την προσφορά της στην πολιτική. Τότε η Πετσοπάνε τού έδωσε τον αριθμό του κινητού της και εκείνος ανταπέδωσε. «Δυο ή τρεις εβδομάδες αργότερα της πρότεινα να βγούμε για απεριτίφ και εκείνη δέχτηκε» περιγράφει ο Κολαγιούτα. Πέρασε, όμως, άλλη μία εβδομάδα προτού να συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά σε «κανονικό ραντεβού», όταν την προσκάλεσε για δείπνο στο σπίτι του.

Κατέληξαν στο κρεβάτι

Η βραδιά είχε πικάντικη εξέλιξη, καθώς τους παρέσυρε το πάθος και κατέληξαν στο κρεβάτι. Μάλιστα, ο 32χρονος δεν δίστασε να σχολιάσει με πολύ γλαφυρό τρόπο την επίδοση της πολιτικού στο σεξ, λέγοντας ότι «έλιωσε όπως ένας παγοκρύσταλλος».

Για χάρη της ο Κολαγιούτα σταμάτησε να εργάζεται ως στρίπερ και ετοιμάζονται να ανοίξουν σπίτι. «Θα παντρευτούμε τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2017» αποκάλυψε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έχουν αποφασίσει πού θα γίνει η τελετή. «Είμαστε αναποφάσιστοι ανάμεσα στην πόλη μας, τη Λ' Ακουιλα, ή ένα κάστρο κοντά στο Βιτέρμπο» εξηγεί. Ηθελαν να παντρευτούν μέσα στο 2016, όμως, όπως εξήγησε πρόσφατα η Πετσοπάνε, «πρέπει να οργανωθούν όλα σωστά». Μέχρι τότε συγκατοικούν στη Λ' Ακουιλα, αν και η γερουσιαστής απουσιάζει συχνά στη Ρώμη λόγω των καθηκόντων της.

Οσο για το ποιος ζηλεύει περισσότερο, ο Κολαγιούτα δεν έχει αμφιβολίες. «Είμαι αρκετά ζηλιάρης, αλλά εκείνη είναι περισσότερο» λέει χαρακτηριστικά. Βέβαια, έχει παραδεχτεί ότι, όταν ένας άλλος νεαρός φλέρταρε τη γερουσιαστή, ζήλεψε και του έστειλε μήνυμα στο facebook να μην της ξαναμιλήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα