Χορηγός του Ομπάμα βίαζε (μαζί με τον εραστή του) 15χρονο αγόρι

ΚΟΣΜΟΣΣκάνδαλο με gay χορηγό του ΟμπάμαΧορηγός του Ομπάμα βίαζε (μαζί με τον εραστή του) 15χρονο αγόριΤρίτη, Νοέμβριος 25, 2014 - 16:58

Είχε το κοινωνικό status του πιο σημαντικού χρηματοδότη της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα στο Ορεγκον αλλά και του μαχητικού υπέρμαχου των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Τώρα ο Τέρι Μπιν, 66χρονος κτηματομεσίτης από το Πόρτλαντ, βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, με τον 25χρονο πρώην εραστή του, επίσης κατηγορούμενο, να βγάζει στη φόρα τη μία μετά την άλλη εξευτελιστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής του ζωής.

Ο άνθρωπος που επιβραβεύτηκε με δημόσια ευχαριστία του Ομπάμα συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, όπως και ο 25χρονος πρώην του, ο Κία Λόσον. Και στους δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και σοδομισμό 15χρονου το 2013, αφού έκλεισαν ραντεβού μαζί του μέσω της εφαρμογής Grindr, η οποία διευκολύνει τα σεξουαλικά ραντεβού μεταξύ ομοφυλοφίλων. Το τότε ζευγάρι συναντήθηκε με τον ανήλικο σε ξενοδοχείο, όπως φέρεται να παραδέχθηκε ο Λόσον, ο οποίος έδωσε στις Αρχές και το τηλέφωνο του 15χρονου. Η κατάθεση του ανηλίκου είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Μπιν και του Λόσον. Ο πρώτος, που βγήκε από τη φυλακή με εγγύηση, μέσω των δικηγόρων του έκανε λόγο για στημένη υπόθεση που ενορχηστρώνεται από «κύκλωμα εκβιαστών», στο οποίο συμμετέχουν διάφοροι άνθρωποι, «γνωστοί στις Αρχές».

Στην ουσία «φωτογραφίζεται» ο 25χρονος Λόσον, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χώρισε από τον Μπιν όταν ανακάλυψε ότι είχε κρυμμένη κάμερα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του, με την οποία «βιντεοσκοπούσε κρυφά τις σεξουαλικές του επαφές τόσο με τον ίδιο όσο και με λίγους άλλους άντρες». Οι δύο πρώην εραστές έχουν εξασφαλίσει δικαστικά περιοριστικά μέτρα ο ένας για τον άλλον, ενώ ο Μπιν προσπάθησε να εκδιώξει τον Λόσον από το διαμέρισμα στο οποίο τον είχε «σπιτώσει». Και ενώ οι υποστηρικτές του Μπιν υποστηρίζουν ότι ένας άνθρωπος με τη δική του δράση δεν θα μπορούσε να έχει εκμεταλλευτεί έναν ανήλικο, η μητέρα του 25χρονου, Τιμ Νουανεμάνι σε συνέντευξή της κατήγγειλε ότι εκμεταλλευόταν τον γιο της για να εξασφαλίζει νεαρούς σεξουαλικούς παρτενέρ.

Κατετρίνα Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα