Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΤρίτη 25 Νοεμβρίου 2014Τρίτη, Νοέμβριος 25, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Η σωστή αξιοποίηση του χρόνου σας θα σας ξεμπλοκάρει, με αποτέλεσμα να πάρετε σωστές αποφάσεις. Καλές οι θυσίες και κάποιες φορές απαραίτητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις κάνετε τρόπο ζωής. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Με όπλο το πείσμα σας απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε απ' το να περιμένετε σε θέση αναμονής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε λίγο μόνοι, για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σάς έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δεν σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε. Παράλληλα αξιοποιήστε τον χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους τους οποίους τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση ύστερα από έναν κουραστικό χρόνο που πέρασε.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τη ζωηρή φαντασία σας να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική. Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε η νέα χρονιά που θα έρθει να σας βρει έτοιμους για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατείστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως μη φτάνετε στα άκρα, αρνούμενοι οποιαδήποτε επαφή μαζί τους. Ισως έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και έτσι θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες, τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες και χαρείτε τις γιορτές μαζί της. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας ελεύθερη και λειτουργήστε με την καρδιά αλλά και με τη λογική. Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο τον χρόνο σας. Προτιμήστε να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό να καταπλήξετε τους πάντες, με μικρές «πινελιές» θα τα καταφέρετε. Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε εγκρατείς και δεν κάνετε σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να βιάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν έχετε ως θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα. Ορισμένες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η θεά Τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες και κυκλοφορήστε περισσότερο. Διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, αρπάξτε τις αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος -γιατί όχι;- κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα