Χαμόγελο του Παιδιού: 23.845 ευρώ θα πληρώσει για τα τέλη κυκλοφορίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧαμόγελο του Παιδιού: 23.845 ευρώ θα πληρώσει για τα τέλη κυκλοφορίαςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 2, 2016 - 17:38

Ούτε τα ιδρύματα που έχουν να επιδείξουν πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, δεν γλίτωσαν από το... μπιλιετάκι των τελών κυκλοφορίας, που αυτές τις ημέρες σκάει σαν βόμβα στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του εθελοντικού οργανισμού, το Χαμόγελο

του Παιδιού καλείται έως τις 31 Δεκεμβρίου να καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 23.845,38 ευρώ για να μπορεί και την επόμενη χρονιά να κινεί τον στόλο των οχημάτων του που τόσο έχουν συνδράμει στην ανακούφιση παιδιών από ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, το ποσό αυτό αφορά τα ασθενοφόρα, τα οχήματα άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν κίνδυνο, τις Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής, καθώς και τα σχολικά που καθημερινά μεταφέρουν τα 278 παιδιά από τα 10 Σπίτια Μόνιμης Διαμονής και τα 38 παιδιά από τα τρία Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας στα σχολεία όπου φοιτούν.

«Κάθε ευρώ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που το Χαμόγελο του Παιδιού κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει καλά Χριστούγεννα σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, στα 316 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του, σε εκατοντάδες παιδιά με προβλήματα υγείας, σε χιλιάδες παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εθελοντικός οργανισμός εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας επιβαρύνεται επιπλέον με φόρο μισθωτών υπηρεσιών, φόρο ιδιόχρησης ακινήτων, φόρο παραχώρησης ακινήτων, φόρο αποδοχής κληρονομιάς, ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα