«Αγγελοι» σκέτη κόλαση τρέλαναν το Παρίσι

SHOWBIZΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΣΟΥ ΛΕΩ... • ΕΓΚΥΟΣ Η ΣΑΪΚ«Αγγελοι» σκέτη κόλαση τρέλαναν το ΠαρίσιΠαρασκευή, Δεκέμβριος 2, 2016 - 17:02

Καλλίγραμμοι «άγγελοι» και καλλίφωνα αστέρια κατέκτησαν την πόλη του φωτός στο πρώτο ντεφιλέ της Victoria's Secret στο Παρίσι.

Τολμηρά ή αθώα, προκλητικά ή σεμνά, σατέν ή δαντελένια, ρετρό ή εξτραβανγκάρντ... στα χρώματα του πάθους, του μυστηρίου ή της αθωότητας, φορεμένα με δίμετρα αγγελικά φτερά,

φτερωτούς δράκους και ακριβά κοσμήματα, με ζαρτιέρες και ψηλές μπότες ή γόβες-στιλέτο, όλα τα φίνα εσώρουχα της πιο γνωστής εταιρίας εσωρούχων ταίριαξαν τέλεια στα «θανατηφόρα» κορμιά έμπειρων «αγγέλων», όπως η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Ιρίνα Σάικ, που είχε και νέα να μας πει, αλλά και των νεότερων Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Λίλι Ολτριτζ.

Τυχερή για φέτος αναδείχθηκε η 25χρονη Τζάσμιν Τουκς, η οποία επιλέχθηκε να φορέσει το «fantasy bra», τον στηθόδεσμο-κόσμημα, αξίας 3.000.000 δολαρίων. Το βαρύτιμο σουτιέν είναι διακοσμημένο με 9.000 πολύτιμες πέτρες, σμαράγδια και διαμάντια. Μάλιστα, το βάρος του απαίτησε από την Τουκς προετοιμασία με ειδικές ασκήσεις για ενδυνάμωση της πλάτης.

Τραγουδιστές

Lady Gaga, Μπρούνο Μαρς και The Weeknd ήταν τα αστέρια της μουσικής σκηνής που συνόδεψαν τραγουδιστικά το χαριτωμένο περπάτημα των κορυφαίων μοντέλων του κόσμου στην πασαρέλα που κατασκευάστηκε στο Γκραν Παλέ. Το ετήσιο σόου, που φέτος τίμησαν με την παρουσία τους η Ινές ντε λα Φρεσάνζ, ο Βενσάν Κασέλ, ο Αζεντίν Αλαϊά και ο Λένι Κράβιτς στις πρώτες θέσεις των θεατών, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση στις 5 Δεκεμβρίου σε 190 χώρες, προσελκύοντας και πάλι εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η συνταγή της επιτυχίας του σόου παραμένει ίδια, όπως και την πρώτη φορά που διοργανώθηκε, το 1995, φέτος όμως η εταιρία έχει θέσει ακόμη έναν στόχο προς κατάκτηση: την επέκταση και στη Γαλλία, όπου υπάρχει μόνο ένα κατάστημα Victoria's Secret, στο αεροδρόμιο του Παρισιού.

Ετσι οι «άγγελοι» της φίρμας ανέλαβαν ακόμη μία φορά να αποκαλύψουν το «Μυστικό της Βικτόρια» και να το αναδείξουν με τον ιδανικό τρόπο σε μια εντυπωσιακή επίδειξη που συνδυάζει τη μόδα, το θέαμα, τη φαντασία και την ψυχαγωγία. Και ως οι καλύτεροι πρεσβευτές, επικοινώνησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές από τις προετοιμασίες του ντεφιλέ, το κάστινγκ, το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησαν, τις πρόβες και τα αστεία τους, όπως το... χούφτωμα της Κένταλ Τζένερ στην Αντριάνα Λίμα.

Η Ιρίνα Σάικ θα κάνει μπαμπά τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Πεντάμορφη, καλλίγραμμη, αγέρωχη, με χάρη, χαμόγελο και... παρέα περπάτησε στην πρώτη πασαρέλα της για τη Victoria’s Secret στο Γκραν Παλέ του Παρισιού η Ιρίνα Σάικ (φωτό δεξιά). Δεν είχε παρέα τους καλλιτέχνες που συνόδεψαν μουσικά και τα δικά της βήματα, αλλά το... μωρό της, καθώς, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η 30χρονη Ρωσίδα περιμένει το πρώτο παιδί της, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να λάβει μέρος στο event ή να εντυπωσιάσει λιγότερο είτε στην επίδειξη είτε στο πάρτι που ακολούθησε το σόου, φορώντας μια ασπρόμαυρη και ελαφρώς σέξι δημιουργία.

Στο σόου το πανέμορφο μοντέλο συνόδεψε τα εσώρουχα που φόρεσε με εντυπωσιακές τουνίκ ή καμπαρντίνες και απέφυγε τα μικροσκοπικά ή διάφανα φορέματα που προτίμησαν οι συνάδελφοί της στο πάρτι μετά το σόου.

Επέλεξε μια ριγέ, ασπρόμαυρη δημιουργία που τραβούσε τα βλέμματα στο εκπληκτικό μπούστο της, πέφτοντας χαλαρά και καλύπτοντας διακριτικά το υπόλοιπο σώμα της.

Οσο για τον τυχερό μπαμπά, δεν είναι άλλος από τον Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο βγαίνουν από τον περασμένο Απρίλιο, αρκετό καιρό μετά τη διάλυση του δεσμού της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα