Αποθέωση για Καραμανλή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑποθέωση για Καραμανλή!Σάββατο, Ιανουάριος 17, 2015 - 16:30

«Ηρθε η ώρα του Καραμανλή»! Το επαναλαμβανόμενο και γεμάτο πάθος σύνθημα που αντήχησε χθες στον περίβολο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έκλεινε μέσα σε λίγες λέξεις τον ενθουσιασμό και την αγάπη του κόσμου για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που περιόδευσε στη Θεσσαλονίκη πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια.

Η υποδοχή

που του επιφύλαξαν οι... βόρειοι ήταν αποθεωτική και συγκινητική. «Είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας» του φώναζαν και διαγκωνίζονταν για να του σφίξουν το χέρι.

Ο πρώην πρωθυπουργός έτυχε ιδιαίτερα θερμών εκδηλώσεων από τον κόσμο της Ν.Δ. σε όλες τις χθεσινές δημόσιες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία των «φίλων του» ήταν μαζική και η θέρμη με την οποία τον περιέβαλλαν εντυπωσιακή, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη αγάπη του κόσμου της παράταξης προς το πρόσωπό του.

Το πρωί ο κ. Καραμανλής επισκέφτηκε την περιφέρεια, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί περίπου 300 φίλοι της Ν.Δ., αλλά και τα μέλη της ομάδας του περιφερειακού συμβουλίου του συνδυασμού του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Συνάντηση με Τζιτζικώστα

Η συνάντηση με τον περιφερειάρχη (η πρώτη σε θεσμικό επίπεδο από τότε που ο κ. Τζιτζικώστας αναδείχτηκε περιφερειάρχης) διήρκεσε περίπου 40 λεπτά, ενώ δεν έγιναν δηλώσεις. Απλώς μετά το τέλος της ο κ. Καραμανλής είχε μια σύντομη συνάντηση και με τους συμβούλους του κ. Τζιτζικώστα που είχαν έρθει στην περιφέρεια.

Στον χώρο βρέθηκαν και πολλοί παλιοί φίλοι και ψηφοφόροι του κ. Καραμανλή από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τους γύρω νομούς.

Η δεύτερη στάση που έκανε ήταν στα γραφεία της Διοικούσας, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί πολλοί φίλοι και οπαδοί της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ, με συνέπεια να κλείσει η οδός Μητροπολίτου Ιωσήφ.

Οι «γαλάζιοι» τον υποδέχτηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα, η πίεση του κόσμου για μια χειραψία μαζί του ήταν σε μερικές στιγμές ασφυκτική, ενώ οι selfies έπεφταν βροχή! Στην αρχή ο κ. Καραμανλής χαιρέτησε όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια συνομίλησε με όλα τα στελέχη που ήταν στα γραφεία του κόμματος, με τα οποία γνωρίζεται από παλιότερες εποχές.

Αμέσως μετά συναντήθηκε στη Μονή Λαζαριστών με τους δημάρχους της Ν.Δ. στον νομό, με τους οποίους συζήτησε κυρίως θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ απέφυγε τις πολιτικές συζητήσεις. Απλώς κάποια στιγμή ακούστηκε να ομολογεί ότι η μάχη της επόμενης Κυριακής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα