Από την Κριστίνα Χέντρικς στην Έμμα Στόουν – Οι κοκκινομάλλες που αγαπήσαμε [εικόνες]

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που ανήκει στις γυναίκες με τα κόκκινα. Η 12η Ιανουαρίου είναι η παγκόσμια μέρα Kiss A Ginger Girl κι επειδή αυτό το μάθαμε αργά και είναι λάθος μας, είπαμε έστω και την ύστατη στιγμή να αποτίσουμε τις δέουσες τιμές σε αυτή την κατηγορία «Πίπη Φακιδομύτη».

Όταν μιλάμε για κοκκινομάλλες με φακίδες τότε το μυαλό

πάει κατευθείαν στην Έμμα Στόουν. Και δικαίως γιατί η Έμμα είναι ένα προσιτό κορίτσι που ότι σέξι έχει είναι ακριβώς αυτή η γλυκύτητα και το ginger.

Υπάρχουν όμως και πιο καραμπινάτες περιπτώσεις, όπως η Κριστίνα Χέντρικς που κάνει τους άντρες Mad Men με το στήθος της, η Λίντι Μπουθ που την μάθαμε για τα καλά στους Librarians, η Έιμι Άνταμς που τρέλανε κόσμο στο American Hustle πέρσι, η milf Τζούλιαν Μουρ και φυσικά η Σόφι Τέρνερ. Αυτή την τελευταία την γνωρίζετε σίγουρα ως Σάνσα Σταρκ.

1 από 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κριστίνα Χέντρικς Έιμι Άνταμς Σόφι Τέρνερ Λίντι Μπουθ Έμμα Στόουν Λίντσεϊ Λόχαν Λίντι Μπουθ Τζουλιάν Μουρ Έμμα Στόουν Κριστίνα Χέντρικς Κριστίνα Χέντρικς Έιμι Άνταμς Έιμι Άνταμς Έιμι Άνταμς Έιμι Άνταμς Σόφι Τέρνερ Έμμα Στόουν Λίντσεϊ Λόχαν Λίντι Μπουθ Μέιτλαντ Γουόρντ και Αλεξάντρα Ελ

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Από την Κριστίνα Χέντρικς στην Έμμα Στόουν – Οι κοκκινομάλλες που αγαπήσαμε [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα