Από «σκελετός» έγινε sex bomb!

17:17 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑπό «σκελετός» έγινε sex bomb! Παρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 17:16

Στην εφηβεία της ζύγιζε λιγότερο από 44 κιλά και έδειχνε ταλαιπωρημένη 30άρα.

Τώρα, στα 19 της, η Κόρτνεϊ Μπλακ από το ανατολικό Λονδίνο έχει βάλει τον οργανισμό της και τη ζωή της σε πιο υγιείς βάσεις, μαθαίνοντας να αγαπάει τις καμπύλες της, που τις πάνε πολύ.

Η Μπλακ αποφάσισε να κάνει τη σωτήρια στροφή, όταν η εμφάνισή της είχε αρχίσει να γίνεται κόκκινο πανί για κάποιους followers της στο Instagram, που έφτασαν να της πουν ότι έδειχνε σαν να πέθαινε.

Εκτοτε άρχισε να ασκείται αλλά και να τρώει υγιεινά, και εξελίχθηκε σε ένα πρότυπο fitness, που μοιράζεται την πορεία της μεταμόρφωσής της μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram, όπου έχει σχεδόν 100.000 followers.

Πετσί και κόκαλο

«Οταν ήμουν μικρότερη, ήθελα μόνο να είμαι όσο πιο πετσί και κόκαλο μπορούσα. Λάτρευα τα μακριά αδύνατα πόδια και τις μικροσκοπικές μέσες. Εχασα τόσο πολύ βάρος, που ο κόσμος σχολίαζε στο Instagram μου ότι έδειχνα σαν να πέθαινα» εξομολογείται.

Η κακή σχέση της με το σώμα της ξεκίνησε, όπως εξηγεί, στα 17, όταν παράτησε το μπαλέτο που έκανε από μικρή και άρχισε να νιώθει ανασφάλειες για το σώμα της. Εκανε δίαιτα και σκληρή γυμναστική, με αποτέλεσμα να «αγγίξει» την ανορεξία. «Τώρα αγαπώ τις καμπύλες μου και ειλικρινά ντρέπομαι για το πώς έτρωγα και γυμναζόμουν. Θέλω να δείξω στον κόσμο πόσο περιττό είναι να λιμοκτονείς ή να αποκλείεις κάποιες διατροφικές ομάδες. Βάλτε πρώτα απ' όλα την υγεία σας και μετά ανησυχήστε για την εικόνα σας» συμβουλεύει η κοπέλα, που έχει ανακτήσει τη φρεσκάδα της ηλικίας της.

Με βάρος 53 κιλά, η Κόρτνεϊ έχει την ενέργεια να δουλεύει ως λογίστρια αλλά και παράλληλα να εργάζεται part time ως προσωπική γυμνάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα