Ανακάλυψαν στο Μπανγκλαντές τον «πραγματικό» Μπέντζαμιν Μπάτον

16:50 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ Ανακάλυψαν στο Μπανγκλαντές τον «πραγματικό» Μπέντζαμιν ΜπάτονΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 16:48

Σε ένα χωριό του Μπανγκλαντές γεννήθηκε και μεγαλώνει ο «πραγματικός» Μπέντζαμιν Μπάτον, σε μια από τις σπάνιες φορές που η ζωή μιμείται την τέχνη. Ο μικρός Μπαγιεζίντ Χοσεΐν, αν και μόλις τεσσάρων ετών, έχει την όψη 80χρονου, εξαιτίας των σπάνιων διαταραχών της προγηρίας και της ελαστόλυσης.

Η προγηρία, από την οποία εμπνεύστηκε ο Σκοτ Φιτζέραλντ

την «Απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», γερνάει τον οργανισμό με οκταπλάσια ταχύτητα, ενώ η ελαστόλυση χαρακτηρίζεται από ολική απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

Εξαιτίας της ασυνήθιστης όψης του, το 4χρονο αγόρι δεν πηγαίνει σχολείο, καθώς τα υπόλοιπα παιδιά τον φοβούνται, γεγονός που έχει φέρει σε απόγνωση τη 18χρονη μητέρα του Τρίπτι Χατούν, η οποία δηλώνει έκπληκτη από την ευφυΐα του μικρού. «

Ο Μπαγιεζίντ έμαθε να περπατάει στα τρία, αλλά είχε βγάλει όλα τα δόντια του μέχρι τριών μηνών. Η σωματική του ανάπτυξη είναι εντελώς ανώμαλη, όμως πνευματικά είναι πολύ καλός συζητητής και πολύ διορατικός για την ηλικία του» λέει εκείνη, προσθέτοντας ότι, παρά τα πολλά χρήματα που έχει ξοδέψει με τον σύζυγό της σε γιατρούς, δεν έχει δει την παραμικρή βελτίωση στην υγεία του παιδιού της.

Keywords
Τυχαία Θέματα