Μανωλάς: "Αξίζαμε να συνεχίσουμε στο Champions League"

00:22 5/12/2012 - Πηγή: TNSite
Ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό τεράστιο σύλλογο και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε να συνεχίσει στο Champions League.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε τόσο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, όσο και στη συνέχεια της ομάδας:

"Πάντα μία νίκη είναι πολύ σημαντική σε

αυτό το επίπεδο. Πήραμε το τρίποντο απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Άρσεναλ. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, με μαχητικότητα καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε, δείχνοντας μεγάλο πείσμα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη νίκη. Και πιστεύω πως αξίζαμε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία στο Champions League. Αν παίζουμε έτσι πάντα, όπως κάναμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Άρσεναλ, μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά στο Europa League. Έχουμε τις δυνατότητες.

Ενόψει της συνέχειας θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να βελτιωθούμε. Στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα, αλλά και το να κάνουμε μία καλή πορεία πλέον στο Europa. Όταν βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές".

Keywords
Τυχαία Θέματα