Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

00:01 5/12/2012 - Πηγή: TNSite

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με 2-1 για το Champions League με τους παίκτες που έκαναν την φορά (εκτός από τους σκόρερ, Μανιάτη-Μήτρογλου) να είναι δύο.

Στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είχε καλή απόδοση και ο Αμπντούν ήταν αυτός που ξεχώρισε, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Φουστέρ άλλαξε όλη την ομάδα

του Ολυμπιακού την έκανε πιο επιθετική με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.

Κάρολ

Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, καθώς εκτέθηκε από την άμυνα. Από εκεί και πέρα, για ένα ακόμη ματς όποτε χριάστηκε δήλωσε παρών, ενώ είχε πολύ σωστή αντίδραση στο 61' στο σουτ του Αρσάβιν.

Ντιακιτέ

Θετικά στοιχεία σε ένα ακόμη ματς για τον Ντιακιτέ. Έδινε την μπάλα με την μια και προσπαθούσε να βοηθήσει και επιθετικά και όχι μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μανωλάς

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλός. 'Έδωσε αρκετές μάχες στην άμυνα, ενώ στο γκολ δεν φέρει μόνο αυτός ευθύνη, καθώς όλη άμυνα αδράνησε σε εκείνο το σημείο. Ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του η οποία κυμάνθηκε και στα προηγούμενα ματς που ήταν καλός.

Κοντρέρας

Αν εξαιρέσουμε την φάση του γκολ του Ροτσίσκι, δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Μαζί με τον Μανωλά έχουν δέσει στο κέντρο της άμυνας και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν προβλήματα με τους επιθετικούς της Άρσεναλ.

Τοροσίδης

Δεν αγωνίστηκε στην θέση του, αλλά δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Στο πρώτο μέρος βέβαια ήταν στην μετριότητα όπως και όλη η ομάδα του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από μια φάση που βγήκε ο Αρσάβιν μόνος του απέναντι στον Κάρολ δεν είχε άλλα προβλήματα.

Μανιάτης

Με την είσοδο του Φουστέρ στον αγώνα, ο Μανιάτης άρχισε να ανεβαίνει πιο ψηλά και μάλιστα άνοιξε τον δρόμο του Ολυμπιακού για τη νίκη, σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Καλός για ακόμη μια φορά στην μεσαία γραμμή μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Φέισα

Δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα ο Λιούμπομιρ Φέισα και το μόνο που πήρε ήταν μια κίτρινη κάρτα. Δίκαια έγινε αλλαγή από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και αντικαταστάθηκε από τον Φουστέρ.

Γκρέκο

Δείχνει συνεχώς πως όσο αγωνίζεται βρίσκει τον ρυθμό του και βοηθάει την ομάδα. Ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν ώστε να προωθηθεί η μπάλα από την μεσαία γραμμή προς τις πτέρυγες και να δημιουργηθούν ευκαιρίες.

Μασάντο

Μέτριος σε ένα ακόμη παιχνίδι. Λίγο πιο δραστήριος βέβαια από άλλες φορές, αλλά και πάλι δεν έδειξε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Πολύ καλή πάντως η σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο προς τον Τζεμπούρ η οποία για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Αμπντούν

Για ακόμη ένα ματς ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός μέσος δημιουργούσε φάσεις έτρεξε, κυνήγισε και χαμένες μπάλες και σε γενικές γραμμές έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος. Ο Ζαντίμ τον έβγαλε για να τον ξεκουράσει ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τζεμπούρ

Πολύ μόνος στο πρώτο ημί

Keywords
Τυχαία Θέματα