Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Αγγλία Premier League

14:41 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
146. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (17:00)

* Η Άρσεναλ είναι χωρίς νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων της για όλες τις διοργανώσεις.

* Στις τελευταίες έξι συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ, έχουν μπει πέντε γκολ στα πρώτα 10 λεπτά.

Γήπεδο: «Emirates»
Προϊστορία: 34-14-10

ΑΡΣΕΝΑΛ (10η): Με έξι αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα η 16η αγωνιστική για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ φιλοξενεί στο «Εμιρέιτς» τη Γουέστ Μπρομ, σε ένα

παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο λόγω της φετινής εξαιρετικής παρουσίας των φιλοξενούμενων, όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι οι «κανονιέρηδες» είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις. Κι αν στο Τσάμπιονς Λιγκ ο στόχος της πρόκρισης στους «16» επιτεύχθηκε, στο πρωτάθλημα... η παρουσία στη 10η θέση (21β.) μόνο τιμητική δεν είναι.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Τρίτη η Άρσεναλ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αποτέλεσμα αυτό «πήρε τη σκυτάλη» από την εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι με 0-2 για το πρωτάθλημα (τα γκολ στο 88’ και στο 92’).

Στατιστικό: Το 2-1 από τον Ολυμπιακό έβαλε... τέλος σε 4 σερί Under 2,5 (το ένα για Τσάμπιονς Λιγκ).

Αμφίβολοι (1): Εξαιρετικά αμφίβολος ο μπακ Σανιά (5/0).

Απουσίες (5): Τραυματίες οι Ποντόλσκι (ΕΠ 14/4), Γουόλκοτ (ΕΠ 12/4), Κοσιελνί (ΑΜ 8/1), Ντιαμπί (ΜΕ 5/0) και Αντρέ Σάντος (ΑΜ 6/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Σέζνι – Γκιμπς, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Τζένκινσον – Γουίλσιρ, Αρτέτα, Ροσίτσκι – Καθόρλα, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Ζιρού.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (5η): Η Γουέστ Μπρομ, από την πλευρά της, έχει κι αυτή σήμερα μια πολύ δύσκολη αποστολή. Καταρχάς προέρχεται από δύο «κολλητές» ήττες από ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, κατά δεύτερο αντιμετωπίζει εκτός έδρας μία αντίπαλο που «καίγεται» για τη νίκη. Οπότε, το σημερινό ματς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει τα αντανακλαστικά της σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Η Άλμπιον μετρά συγκομιδή 26 βαθμών στις 15 πρώτες αγωνιστικές και ισοβαθμεί με μειονέκτημα (στην 3η θέση) με Τσέλσι και Τότεναμ.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο η Γουέστ Μπρομ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Στόουκ με 0-1. Το γκολ στο 75ο λεπτό.

Στατιστικό: Το 0-1 από τη Στόουκ «πήρε τη σκυτάλη» από 4 σερί G/G και Over 2,5 (Over 3,5 σε 2 περιπτώσεις).

Απουσίες (1): Μοναδικός απών ο τραυματίας κίπερ Φόστερ (10 συμ.).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μάιχιλ – Ρίτζγουελ, Όλσον, ΜακΌλεϊ, Ρέιντ – Μουλούμπου, Γιάκομπ – Γκέρα, Μόρισον, Οντεμβίγκι – Λονγκ.

147. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΤΟΟΥΚ (17:00)

* Οι πέντε από τις επτά τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο αντιπάλων για την Πρέμιερ Λιγκ, έχουν λήξει ισόπαλες.

* Στα τελευταία έξι ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν μπει συνολικά μόλις 8 γκολ.

Γήπεδο: «Villa Park»
Προϊστορία: 20-9-5

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (15η): Να διατηρήσει το αήττητο σερί της και συνάμα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η

Keywords
Τυχαία Θέματα