Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Ιταλία Serie Β

14:01 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Χθεσινό αποτέλεσμα: Σασσουόλο - Μόντενα 2-0.131. ΒΕΡΟΝΑ – ΑΣΚΟΛΙ (16:00)

Γήπεδο: ‘’Stadio Marc'Antonio Bentegodi’’

Προϊστορία: 2-1-1

ΒΕΡΟΝΑ (3η): Για πρώτη φορά μετά το τέλος Αυγούστου δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια η Βερόνα και λογικά έπεσε από τη 2η θέση, όπου βρίσκεται το εκπληκτικό Λιβόρνο. Πρόβλημα επίσης το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει σε παιχνίδι της για πρώτη φορά φέτος. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και να χτίσει πάνω σε ένα καλό σερί πριν τη μάχη με την Ίντερ για το Κύπελλο. Την Τετάρτη εκτός των άλλων θα δώσει και τα εναπομείναντα

λεπτά του αγώνα με την Τσιταντέλα, που είχε διακοπεί στο 83’ και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 στην έδρα της Μπρέσια, μετά από κακή εμφάνιση. Είχε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κατσία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καθοριστικό ήταν ότι δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 45’, ενώ δεν αντέδρασε στη συνέχεια, για να διαμορφωθεί στο τέλος το 2-0.

Στατιστικό: Στο N/G τα 5/7 τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (4): Τιμωρημένος ο χαφ Ζορζίνιο (ΜΕ 16/0). Εκτός και οι τραυματίες Μαρτίνιο (ΜΕ 15/4), Λάνερ (ΜΕ 16/2), Κόκο (ΕΠ 6/1).

ΑΣΚΟΛΙ (13η): 3 συνεχόμενες ισοπαλίες για την Άσκολι στο πρωτάθλημα, από την τελευταία έφυγε με την πικρία ότι δέχθηκε το γκολ στο τέλος και στις καθυστερήσεις του αγώνα. 5 αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, ενώ δεν μπορεί να αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη, όντας μόλις στο +3 από τις θέσεις του μπαράζ.

Εξέτισε και επιστρέφει ο αριχσκόρερ Ζαζά (ΕΠ 15/7).

Προηγούμενο ματς: Στο 1-1 έμεινε στην έδρα της Πάντοβα, χάνοντας τη νίκη στο 92’ με εκτέλεση φάουλ, όπου φέρει σοβαρή ευθύνη ο κίπερ Γκουάνα. Προβάδισμα στο σκορ είχε πάρει από το 82’ με τον Σοντσίν.

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα 5/7 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (1): Εκτός είναι ο στόπερ Πεκαρίζι (ΑΜ 12/0).

132. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ (16:00)

*Χιονόπτωση αναμένεται την ώρα του αγώνα.

Γήπεδο: ‘’Stadio Comunale Via del Mare’’

Προϊστορία: 0-4-1

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ (16η): Δεν μπορεί να κάνει έστω και ένα μικρό νικηφόρο σερί και να ανέβει βαθμολογικά η Βιτσέντζα, με την αγωνιστική της εικόνα να παραμένει κακή. Σχετικά καλύτερα τα έχει πάρει στα εκτός έδρας, όπου γνώρισε την ήττα μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες. Δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να επαναπαυτεί, όντας μόλις στο +2 από τις θέσεις του μπαράζ.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 στην έδρα της Προ Βερτσέλι, απόλυτα δίκαιη βάσει της εικόνας του αγώνα. Δέχθηκε δύο γκολ στο 15’ και στο 35’, ενώ το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος ήταν να μειώσει με τον Τζιαντονάτο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα 3/4 τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (4): Τιμωρημένοι είναι για σήμερα ο μπακ Τζιάνι (ΑΜ 10/0) και ο φορ Λο (ΕΠ 3/0), ενώ παραμένουν εκτός ο στόπερ Τζεντίλι (ΑΜ 4/2) και ο χαφ Γκαβάτσι (ΜΕ 10/1).

ΛΙΒΟΡΝΟ (2η): Συνεχίζει την προέλαση της η Λιβόρνο, που έχει 6 νίκες στα τελευτα

Keywords
Τυχαία Θέματα