Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Ελλάδα Superleague

13:51 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
217. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15)

Γήπεδο: «ΕΑΚ Κέρκυρας»
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης
Προϊστορία: 0-4-1

ΚΕΡΚΥΡΑ (12η): Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα η 14η αγωνιστική για τη φετινή Σούπερ Λιγκ. Η Κέρκυρα φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, με αμφότερους τους αντιπάλους να προέρχονται από ήττες στην περασμένη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο μία νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές (1-4-2) και επιζητούν σήμερα το «τρίποντο» κόντρα

σε ένα πολύ ανεβασμένο σύνολο. Η Κέρκυρα έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς στις 13 πρώτες αγωνιστικές. Αποθεραπεύθηκε πλήρως και επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Καραλής.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Κυριακή η Κέρκυρα έφυγε με «κατεβασμένο το κεφάλι» από τη Λιβαδειά, χάνοντας με 2-0. Δέχθηκε τα δύο γκολ στο 53’ και στο 73’, ενώ από το 55ο λεπτό αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του επιθετικού Αγρίτη.

Στατιστικό: Οι Κερκυραίοι προέρχονται από 9 σερί Under 2,5 και από 6/8 NG.

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο Αγρίτης (ΕΠ 11/1), τραυματίας ο Γιάντσης (ΕΠ 9/1).

Πιθανή ενδεκάδα: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Ηλιάδης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπάρκογλου, Ντιέγκο Λεόν, Καραλής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (7ος): Μπορεί η δευτεριάτικη ήττα από την ΑΕΚ να άφησε δυσάρεστη «γεύση» στους Γιαννιώτες, όμως σε καμία περίπτωση δε χάλασε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, απόρροια της αξιοθαύμαστης πορείας της τελευταίας περιόδου. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετρούσε 3 σερί νίκες για το πρωτάθλημα πριν από αυτό το ματς, δείχνοντας ότι η δουλειά που γίνεται από το Γιάννη Χριστόπουλο είναι πολύ καλή, καθώς εκτός των αποτελεσμάτων οι Γιαννιώτες αποδίδουν και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ως πολύ θετική κρίνεται η παρουσία στην 7η θέση του πίνακα με 18 βαθμούς (ισοβαθμία με τον 8ο Λεβαδειακό).

Προηγούμενο ματς: Τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 2-1. Δέχθηκε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Μιχαήλ στο 26’, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο 82ο λεπτό.

Στατιστικό: Η ήττα από την ΑΕΚ έβαλε τέλος σε ένα θετικότατο σερί 4 «κολλητών» νικών (η μία για το Κύπελλο).

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα: Φεγκρούς, Πάντος, Λίλα, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.

218. ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15)

* Ο Λεβαδειακός προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες (η μία για το Κύπελλο).

* Στο περσινό πρωτάθλημα ο καθένας εκ των δύο αντιπάλων κέρδισε στην έδρα του τον άλλο, με αμφότερα τα ματς να τελειώνουν στο G/G και Over 3,5 (4-3 στη Λιβαδειά, 3-1 στην Τούμπα).

Γήπεδο: «Τούμπας»
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης
Προϊστορία: 5-1-0

ΠΑΟΚ (2ος): Τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων τριών αγωνιστικών, στις οποίες μετρά 1 ήττα και 2 ισοπαλίες, θέλει να βάλει σήμερα ο «δικέφαλος». Ο Δώνης γνωρίζει ότι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα «πονηρό», καθώς ο Λεβαδειακός διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, ενώ ταυτόχρονα οι «ασπρόμαυροι» μαστίζονται από πλήθος

Keywords
Τυχαία Θέματα