Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Γερμανία Zweite Liga

14:11 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
125. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΜΠΟΧΟΥΜ (19:00)

* Α' γύρος: Μπόχουμ-Ντιναμό Δρέσδης 1-1

* Μόλις δύο νίκες έχει η Ντιναμό στα δώδεκα μεταξύ τους ματς ενεξαρτήτως έδρας από το 1991 (2-4-6).

Γήπεδο: «Glücksgas stadion»
Προϊστορία: 1-3-2

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ (15η): Στα τέσσερα παιχνίδια διεύρυνε το αήττητο σερί της η ομάδα της Δρέσδης, που πάντως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στη νεοφώτιστη Ρέγκενσμπουργκ, δεν μπορεί να αισθάνεται και ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτο σερί «Χ» για το συγκρότημα του Λόοζε, που έστω και οριακά παραμένει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Αξίζει

παράλληλα να αναφέρουμε ότι έχει μείνει άσφαιρη στα τέσσερα από τα έξι τελευταία της ματς η Ντιναμό.

Προηγούμενο ματς: Το 0-0 στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, η μεγαλύτερη ωστόσο αναμφίβολα ήταν για την ίδια, όταν από τα 11 βήματα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 32'. Σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαια η μοιρασιά.

Στατιστικό: Τέσσερα NG και Under 2,5 έχει η Ντιναμό στα έξι τελευταία της ματς. Παράλληλα σκόραρε μόνο στο ένα από τα τέσσσερα πιο πρόσφατα στην έδρα της.

Απουσίες (3): Δεν θα έχει στη διάθεσή της τους μέσους Κοχ (αρχηγός, 11/0), Λοσιλά (17/2) και τον στόπερ Μπρεζερί (15/2).

ΜΠΟΧΟΥΜ (16η): Η κατηφόρα δεν έχει τέλος για την ομάδα του Νάιτσελ και η Μπόχουμ βλέπει το φάσμα ενός δεύτερο υποβοβασμό μέσα σε τρία χρόνια πιο ορατό από ποτέ. Αν και το πάλεψε κόντρα στη φορμαρισμένη Ούνιον, έφυγε ξανά με άδεια χέρια από το γήπεδο, δεχόμενη την τρίτη σερί ήττα της. Αισίως μάλιστα κι εντός της επικίνδυνης ζώνης και τα πάντα δείχνουν να... κρέμμονται από μία κλωστή. Όπως είναι τα πράγματα φυσικά δεν υπάρχει και ψυχολογία στην ομάδα, αφού ούτε ο Νάιτσελ που σχετικά πρόσφατα ανέλαβε τον πάγκο της, δείχνει να μπορεί να τη συνεφέρει. Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσουμε και ότι εκτός έδρας έχει νικήσει μόνο στο ένα από τα οχτώ ματς που έδωσε. Επιστρέφει ο εξτρέμ Ρατζκόφσκι (10/2).

Προηγούμενο ματς: Κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια στο Βερολίνο κόντρα στην Ούνιον (2-1), αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή. Βρέθηκε να κυνηγάει μόλις από το 3ο λεπτό του αγώνα, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα με τον Ντέντιτς. Μπαίνοντας νωθρά και στο δεύτεορ ημίχρονο, δέχτηκε από νωρίς το δεύτερο γκολ, το οποίο έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Στατιστικό: Επτά σερί G/G έχει η Μπόχουμ, με τα έξι από αυτά να είναι και Over 2,5.

Αμφίβολοι: Ερωτηματικό για τη συμμετοχή του μέσου Σινκίεβιτς (16/1).

Απουσίες (2): Δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σήμερα ο μέσος Μάλτριτζ (15/1) και ο βασικός κίπερ Λούτε (12 συμ.).

126. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΧΕΡΤΑ (14:00)

* Α΄ γύρος: Χέρτα-Πάντερμπορν 2-2

Γήπεδο: «Benteler-Arena»
Προϊστορία: 1-0-0

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ (11η): Απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την προνομιούχο τριάδα και μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, παρέμεινε στο -9 από τις θέσεις α

Keywords
Τυχαία Θέματα