312. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ (22:00)

12:36 10/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Τελευταία ισοπαλία μεταξύ των δύο στη Μπολόνια το 1989! Από τότε και σε 14 αναμετρήσεις, οι νίκες είναι απόλυτα μοιρασμένες.

*Την τελευταία 10ετία, οι νίκες είναι εναλλάξ για τις δύο ομάδες στο συγκεκριμένο ζευγάρι (4-0-4).

Γήπεδο: ‘’Stadio Renato Dall' Ara’’
Διαιτητής: A. Damato
Προϊστορία: 7-0-7

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (17η): Νίκη ανάσα πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπολόνια, αποτέλεσμα που δίνει παράταση ζωής και στον Πιόλι στον πάγκο της. Όχι πάντως ότι άλλαξε κάτι δραματικά βαθμολογικά,

με την ομάδα να παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μόλις στο -3 από την τελευταία θέση, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που θα δώσει σήμερα. Θετικό εκτός των άλλων ότι άρχισε να εκμεταλλεύεται και την έδρα της, όπου έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις, έχοντας σκοράρει 13 τέρματα!

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 επί της Αταλάντα, με την απόδοση της πάντως να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Το 1-0 έγινε από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, από τον μετρ του είδους Ντιαμάντι, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες και για άλλο γκολ. Μοιραία όμως, ήταν αυτή που το δέχθηκε στις αρχές της επανάληψης από τον Ντένις και η απόδοση της έπεσε κατακόρυφα. Βρήκε όμως το γκολ της νίκης κόντρα στη ροή του ματς, με τον Γκαμπιαντίνι στο 70’.

Στατιστικό: 5/7 Over 2,5 έχει στα εντός έδρας παιχνίδια της η Μπολόνια.

Απουσίες (4): Τιμωρημένος είναι ο φορ Γκαμπιαντίνι (ΕΠ 13/2). Πάντα εκτός ο κίπερ Κούρτσι (ΤΕ 2/0), ο στόπερ Νατάλι (ΑΜ 4/0) και ο επιθετικός Ακουαφρέσκα (ΕΠ 4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-4-1-2: Αγκλιάρντι – Άντονσον, Σόρενσεν, Τσερούμπιν – Γκάρικς, Πέρεζ, Ταϊντέρ, Μόρλεο – Κονέ - Ντιαμάντι, Τζιλαρντίνο.

*9/12 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας, ήταν στο Over 2,5!
ΛΑΤΣΙΟ (6η): Ξαναβρίσκει το ρυθμό της η Λάτσιο, που ολοκλήρωσε ιδανικά την πορεία της στο Europa League, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου, μπροστά από την Τότεναμ. Καιρός να αφοσιωθεί και στο πρωτάθλημα τώρα, θέλοντας να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται το 2012. Μέχρι τη διακοπή, θα ακολουθήσουν σημαντικά παιχνίδια, με το πλέον καθοριστικό να είναι στις 15 Δεκεμβρίου, όταν και θα υποδεχθεί την Ίντερ, από την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς πλέον (χωρίς τον αποψινό αγώνα). Σημαντική είναι επίσης και η αναμέτρηση για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα, μιας και έχει θέσει ως ένα από τους βασικούς της στόχους το θεσμό.

Προηγούμενο ματς: Μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάστηκε στην έδρα της Μάριμπορ και πήρε εμφατική νίκη με 4-1! Η υπόθεση νίκη είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τα γκολ με τον Κόζακ στο 16΄, τον Ράντου στο 32’ και τον Φλόκαρι στο 38’. Ο ίδιος παίκτης έγραψε και το 4-0 στο 51’. Στο τέλος, απλά ήρθε η μείωση του σκορ για τους γηπεδούχους από τον Ταβάρες.

Νίκη και στο πρωτάθλημα, με 2-1 επί της Πάρμα, όπου πάλι είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο. 1-0 με τον Μπιάβα στο 25’, ενώ στο 34’ ήρθε ο Κλόζε να γράψει το 2-0.Δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα η Λάτσιο, ακόμα και όταν δέχθηκε τη μείωση από τον Μπελφοντίλ

Keywords
Τυχαία Θέματα